Aplicație managementul performanței angajaților – software HR în cloud

Managementul performanței și al obiectivelor e cu siguranță mai mult decât un buzz-word recent. Schimbările din contextul de business vor pune tot mai multă presiune pe creșterea performanței. Dar atâta timp cât încă lucrezi cu oameni și nu cu roboți, înainte de a cere performanță, îți trebuie credibilitate.

Demonstrează transparent că ai toate instrumentele să identifici, să măsori și să susții performanța angajaților. Subiectul și impactul acesteia sunt prea importante ca să le tratezi „după ureche”. Dotează-te cu o aplicație pentru managementul performanței și vei dispune de toate informațiile pentru a-ți reține, motiva și dezvolta oamenii.

1

Alinierea obiectivelor și impactul în performanța angajaților

Un prim pas către ușurarea desfășurării procesului de evaluare a performanțelor angajaților este alinierea obiectivelor individuale ale fiecărui angajat cu cele organizaționale, ținând cont de cascadarea acestora pe nivele ierarhice și departamentale.

Stabilește în aplicația de evaluare a angajaților obiective de business individuale, corelate cu fișa postului, alături de cele organizaționale generale și departamentale. Asociază obiectivelor de business indicatori de performanță punctuali, specifici. Asigură astfel transparența în organizație – ajută și ultimul angajat să cunoască și să relaționeze cu obiectivul general al companiei. Toți angajații vor avea astfel obiective și indicatori de performanță clari și aliniați la nivel de departament și companie.

Cu software-ul pentru managementul performanței angajaților, pornești cu dreptul, oferind procesului de evaluare a personalului credibilitate, transparență și obiectivitate.

2

Automatizarea colectării de feedback

Automatizează procesul de colectare de feedback, cu aplicația pentru managementul performanței și evaluarea angajaților, obținând răspunsuri de la toate părțile implicate.

Asiguri confidențialitatea și contribui astfel la creșterea onestității răspunsurilor și a ratei de răspuns în cadrul proceselor de feedback. Soluția software de evaluare a angajaților permite utilizarea diverselor metodologii de feedback, inclusiv Feedback 360.

3

Managementul performanței angajaților

Reține, motivează și susține angajații în procesul de dezvoltare personală. Identifică ușor persoanele cu potențial (HiPo) - talentele cheie din organizație, utilizând rapoartele specifice procesului de management al performanței.

4

Alinierea competențelor

Stabilește competențele relevante de a căror monitorizare ești interesat, pentru fiecare post în parte.

Aplicația pentru evaluarea și managementul performanței angajaților din platforma Sincron HR Software permite setarea automată a competențelor și a abilităților la nivel individual. Apoi, poți monitoriza evoluția lor pentru fiecare angajat, în baza calendarului activităților de management al performanței.

Un alt aspect important la nivel de organizație, care este posibil cu aplicația de managementul performanțelor personalului, este implicarea activă a managerilor în setarea și monitorizarea obiectivelor oamenilor din propriile echipe.

5

Managementul procesului de evaluare a performanței

Un obstacol puternic pentru derularea regulată și la intervale de timp mai scurte a evaluării angajaților este cât de consumator de timp este acest proces.

Automatizând o parte din el, cu soft-ul de managementul performanței angajaților, îl gestionezi cu ușurință la nivel de organizație, respectând fluxurile și criteriile specifice de evaluare a personalului. Procesul de management al performanței angajaților devine mai flexibil și mai ușor de monitorizat la nivele agregate.

Un asemenea sistem de management prin obiective și evaluare a angajaților te sprijină să te preocupi mai mult de oameni și să interacționezi direct cu ei, în loc să te frămânți cu implementarea propriu-zisă a procesului.

Alte soluții Sincron

Software de training management – aplicație HR în cloud

Procesul de training este o componentă importantă a zonei de human capital management. Cu instrume...

citește mai multe

Software self-service pentru angajați

O parte din munca departamentului de resurse umane o reprezintă menținerea legăturii cu angajați...

citește mai multe

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Software managementul performantei personalului

Manager

HR Manager

Rezultatele evaluărilor de performanță sunt o parte importantă a planurilor de dezvoltare personală și a identificării angajaților cu potențial ridicat (HiPo).

Astfel, departamentul de HR asigură organizației resursele pentru viitor, contribuie la motivarea angajaților și poate crește gradul de retenție a angajaților de valoare.

Aplicatie evaluarea personalului

Angajat

Aplicatie evaluarea personalului

Angajat

Manager

Măsurarea performanței în raport cu niște obiective clare și agreate de comun acord facilitează alinierea obiectivelor individuale ale membrilor echipei cu cele ale organizației. În aplicația de evaluare a performanțelor, am definite obiectivele și competențele, în cadrul unui proces de lucru deja setat, cu toți parametrii și fluxurile necesare.

Practic, sistemul software de management al performanței îmi oferă un instrument complet, în care mențin o buclă continuă de feedback.

Soft management prin obiective

HR Manager

Soft management prin obiective

HR Manager

Angajat

Aplicația de managementul performanței face stabilirea obiectivelor ușoară și transparentă. E important să am un feedback continuu cu managerul meu. Mă ajută să-mi cresc performanța și să mă implic în proiecte, dar mai ales ajută să-mi păstrez entuziasmul și să simt că progresez.

Software managementul performantei personalului

Manager