Aplicație onboarding angajați – soft HR în cloud

Un citat celebru din filmul “Casablanca” spunea: “This is the beginning of a beautiful friendship.” Și tu ai șansa acestui început – oferă o experiență pozitivă echipei tale, încă din primele zile ale colaborării, cu ajutorul soft-ului HR de onboarding pentru angajați.

1

Managementul activităților cu un software de onboarding angajați

Aplicația HR pentru managementul procesului onboarding centralizează întreaga activitate de onboarding pentru angajați la nivel de organizație.

De multe ori, ai nevoie de o imagine clară a tuturor persoanelor în curs de angajare. Dar pentru că acesta este un proces dinamic în care pot interveni oricând schimbări de status, cu un program software de onboarding pentru angajați poți vedea imediat situația datelor estimate de angajare și poți identifica potențialele întârzieri.

Onboarding-ul pentru angajați mai presupune și o colectare de informații și acte necesare din partea fiecărui nou angajat, aspect pentru care poți urmări gradul de completare. Obții astfel un indicator precis în baza căruia poți estima când ești gata pentru încheierea contractului de muncă și realizarea tuturor demersurilor administrative.

2

Automatizărea proceselor cu programul de onboarding angajați

Pregătirea procesului de onboarding pentru angajați se inițiază în avans, odată cu definirea rolurilor în organizație. Pe baza acestor roluri, creezi în aplicația de onboarding planuri cu activități specifice și timing-uri aferente, și desemnezi în mod oficial responsabili din partea HR-ului și a zonei operaționale.

La momentul concret al începerii procesului pentru un nou angajat, colectezi informațiile specifice prin fișa acestuia din programul de onboarding.

Când acestea sunt complete, aplicația de onboarding pentru angajați generează automat contractul de muncă, pe baza template-urilor de contracte pre-definite în aplicația onboarding. Simultan se populează organigrama, ținând cont de informațiile despre structura organizatorică internă.

Aplicația de onboarding pentru angajați Sincron include și alte automatizări: trimiterea de notificări despre statusul activităților specifice perioadei (de exemplu cursuri), termenele limită, introducerea în fluxul de testare – dacă este cazul, cu trimiterea automată a testelor într-o zonă de tip “My Space” și accesarea directă de către angajat prin interfața dedicată angajaților în software-ul HR.

Cu ajutorul soft-ului HR de management onboarding, pentru noul angajat, procesul devine mai clar, scurt și coerent.

3

Sincron HR - aplicație onboarding angajați, recrutare și administrare personal, pontaj, salarizare etc.

Un soft HRM ce include un program de onboarding, așa cum este Sincron HR Software, simplifică toate procedurile ce țin de resurse umane, implicând în proces pe toți cei îndreptățiți și responsabili.

Platforma de resurse umane Sincron HR Software a fost concepută ca o aplicație onboarding pentru angajați all-in-one în cloud, ce integrează soluții specifice fiecărei verticale de HR dintr-o organizație:

• managementul organizației, recrutarea și onboarding angajați,,
• administrarea de personal, pontajul, salarizarea,
• managementul performanței și managementul programelor de training,
• self-service pentru accesarea anumitor informații sau inițierea de acțiuni,
• comunicarea internă sau analizele și rapoartele HR.

4

Program de onboarding angajați – funcționalități care elimină sarcinile repetitive

Un program de software de HR care include și onboarding pentru angajați te eliberează de sarcinile repetitive și frustrante și îți permite să investești timpul salvat în activități de resurse umane cu valoare adăugată sporită pentru departamentul de HR și întreaga companie. Construiești astfel poziția de partener strategic în dezvoltarea companiei.

Avantajele aplicației de onboarding pentru angajații noi și pentru departamentul de resurse umane:
● Oferă timp pentru activități cu adevărat importante
● Asigură securitatea datelor
● Productivitate îmbunătățită

Alte soluții Sincron

Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajaților a cam tr...

citește mai multe

Aplicație de pontaj angajați – pontaj online, software HR în cloud

Aplicația de pontaj angajați – pontaj online integrat în softul ...

citește mai multe

Program salarii – Sincron HR soft de calcul salarii

Salarizarea este una dintre activitățile de bază ale departamentului de HR, astfel că folosirea ...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Aplicatie HR – onboarding manager

Manager

HR Manager

La nivel operațional, formularul din aplicația de onboarding evidențiază clar toate actele necesare angajării candidaților care au acceptat oferta. Am astfel un status clar pentru fiecare persoană în parte și știu în orice moment câte persoane sunt în curs de angajare, dacă și unde sunt întârzieri, în ce măsură s-au colectat actele necesare pentru încheierea contractului de muncă.

La nivel strategic, derularea profesionistă a onboarding-ului ca un proces clar, transparent, fără scăpări sau încurcături, cu resonsabili amabili și în cunoștință de cauză, are toate șansele să crească productivitatea și rata de retenție a noilor veniți.

Aplicatie HR – onboarding integrare angajati

Angajat

Aplicatie HR – onboarding integrare angajati

Angajat

Manager

Fișa angajatului, realizată cu aplicația de onboarding este bine structurată - conține date personale, informații legate de locul în organigramă al noului angajat și date contractuale. Input-ul pe fiecare dintre ele declanșează automat următorii pași din punct de vedere administrativ, și se elimină timpii morți.

În plus, mă ajută faptul că soluția HR pentru onboarding este gândită să gestioneze simultan multiple companii și template-uri. O putem deci folosi ca să ofere suport tuturor companiilor ce fac parte din grupul nostru, ca unică soluție centralizată la nivel de grup.

Onboarding – aplicatie HR manager

HR Manager

Onboarding – aplicatie HR manager

HR Manager

Angajat

Etapa de onboarding este în general una destul de sensibilă – impactul ei asupra viitoarei relații cu organizația este aproape de tipul "make it or break it".

De modul în care se desfășoară ea depinde în mare masură integrarea ușoară și rapidă în cadrul echipei, viteza cu care încep să dau randament sau să contribui efectiv la realizarea job-ului, interacțiunea socială cu colegii și adaptarea la cultura organizațională.

Aplicatie HR – onboarding manager

Manager