Aplicație de pontaj online – software HR în cloud

Cu siguranță pontajul lunar este un lucru util pentru organizație și angajați, dar de ce să-l faci complicat și lung, când se poate simplu și rapid? Folosește aplicația de pontaj electronic, compatibilă cu sistemul Android, din platforma de resurse umane Sincron HR Software.
 
Descoperă suita completă de core HR formată din soluțiile software pentru Pontaj, Administrare de personal și Salarizare.

1

O aplicație de pontaj electronic pentru orice program de lucru

Aplicația de resurse umane pentru pontaj îți oferă o perspectivă amplă asupra timpului de lucru în organizație.
Indiferent dacă programul în companie este fix sau angajații lucrează în schimburi, poți planifica și urmări ușor timpul de lucru al organizației. Sistemul de pontaj electronic, în cloud, îți oferă diferite funcționalități, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile organizației.

2

Flexibilitate în utilizare – aplicație de pontaj online, compatibilă cu sistemul Android

Aplicația de HR pentru pontaj online este o soluție în cloud ușor accesibilă, ce poate fi accesată și de pe telefoane mobile sau tablete cu sistem Android. Nu e nevoie să instalezi diferite aplicații și pachete software pentru a-ți asigura compatibilitatea și accesul.
Îți poți crea și gestiona diferite roluri în cadrul soft-ului de HR, ca să te asiguri că procesele interne sunt respectate. Angajații își pot completa singuri orele de lucru în aplicația de pontaj electronic sau poți utiliza un operator care să administreze orele de lucru pentru diferite departamente sau echipe. Astfel, oricine poate lucra de la distanță iar pontajul se face mobil.
Definirea de fluxuri de lucru în aplicația de pontaj electronic pentru angajați este extrem de utilă. Folosește-le pentru a colecta aprobarea pontajului de către manageri, înainte de a fi trimise departamentului de resurse umane. Poți proiecta un flux de lucru cu pași de aprobare diferiți.

3

Pune automatizările la treabă

Păstrează în aplicația de pontaj online lunar înregistrări ale fișelor de pontaj atât pentru angajați, cât și pentru colaboratori. Când ai nevoie, le filtrezi sau le vizualizezi. Definește fișe de pontaj personalizate pentru diferiți utilizatori. Software-ul de pontaj în cloud îți generează automat fișele de pontaj în funcție de schimburile de lucru pe care le definești în aplicație sau în contractele de muncă.
Importă orele de lucru din aplicația de acces cu cardul a companiei, și definește-ți în mod distinct diferite tipuri de ore de lucru (normale, suplimentare, de noapte, de weekend etc), în funcție de cazul concret din compania ta.
Cu aplicația de pontaj electronic compatibilă și cu dispozitivele mobile cu Android, responsabilii de resurse umane pot modifica și aproba fișa de pontaj, individual sau colectiv, pentru multipli angajați sau date. Pot schimba, suprascrie, aproba sau respinge fișele de pontaj.

4

Pontajul lunar al angajaților ca input pentru salarii

Definește-ți diverse seturi de elemente de utilizat pentru completarea fișelor de pontaj ale angajaților tăi și conectează-le la elementele care vor fi folosite la raportarea în fișele de pontaj de salarizare.
Crează și configurează reguli personalizate ca să faci legătura între timpii real lucrați în fiecare lună, împreună cu condițiile specifice de lucru, și fișele de pontaj lunar de salarizare. De exemplu, poți alege în aplicația de pontaj să trimiți orele suplimentare direct pe fișa de salarizare sau nu, în funcție de decizia organizației tale legată de oferirea de ore libere, și în conformitate cu legislația muncii în vigoare.
Importă sau exportă cu software-ul de pontaj în cloud fișele de pontaj electronice din și în fișiere Excel, iar când ai terminat cu centralizarea informațiilor, scoate-ți ce rapoarte dorești - cu toate elementele conținute în fișele de pontaj. Ți le grupezi sau filtrezi după companie, departament, centre de cost, roluri sau persoane, cum ai nevoie.

Alte soluții Sincron

Soft de salarizare online – program HR în cloud

Nu contează dacă ai unul sau o mie de angajați. Odată cu primul om din companie, e nevoie să re...

citește mai multe

Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajților a cam tre...

citește mai multe

Software de training management – aplicație HR în cloud

Procesul de training este o componentă importantă a zonei de human capital management. Cu instrume...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Software pontaj – manageri si angajati

Manager

HR Manager

Pontajul poate fi o mare bătaie de cap și este o arie de HR importantă, pentru că are impact direct asupra salariilor și e un punct sensibil din punct de vedere al legislației muncii.

Automatizările și integrarea cu alte aplicații și soluții de administrare angajați, cum ar fi cititorul de carduri de acces, ne scutesc de mult timp pierdut, calculând aceleași lucruri, și mai ales de erori. Aplicația de pontaj ușurează munca în mod regulat, îi asigură corectitudinea și oferă multă flexibilitate.

Aplicatie administrare angajati, pontaj

Angajat

Aplicatie administrare angajati, pontaj

Angajat

Manager

Pontajul e unul din acele lucruri pe care, ca manager, trebuie să le faci regulat. Aplicatia de pontaj prin care pot să verific direct și să aprob fișele de pontaj ale echipei mele, chiar dacă nu sunt fizic la birou, îmi salvează timp.

Chiar și atunci când sunt la treabă, e o activitate de rutină care se simplifică prin automatizare, iar colegii de la HR sunt fericiți să primească inputul nostru la timp.

Sincron HR Software - aplicatie pontaj

HR Manager

Sincron HR Software - aplicatie pontaj

HR Manager

Angajat

Mi se pare un pas înainte ca organizația să prelucreze informațiile despre pontaj într-un soft de HR. Diversitatea orelor de program poate fi mare, iar când ții evidența manual într-un Excel sunt multe șanse să mai și greșești, ceea ce înseamnă mai mult timp investit.

În plus, facilitatea de self-service prin care eu îmi pot ține singur evidența orelor lucrate cred că îi ajută și pe colegii de la resurse umane, iar pentru mine e un semn de transparență din partea organizației.

Software pontaj – manageri si angajati

Manager