Simplifică administrarea personalului cu un soft croit după nevoile tale

30 Aprilie 2020

Una dintre cele mai provocatoare activități din departamentul HR ține de administrarea detaliilor legate de personal: de la contracte și acte adiționale, până la statistici legate de zilele de concediu, lucrurile se pot dovedi complicate atunci când nu lucrezi cu un soft de resurse umane. De aceea, instrumentele puse la dispoziție de Sincron HR Software sunt ușor de folosit, pentru a se adapta nevoilor tale de a administra personalul.

Află în continuare cum îți simplifică activitatea un soft dedicat administrării angajaților:

1. Ai acces constant la o bază de date unică de angajați și colaboratori

Imaginează-ți acele situații în care managerii te roagă să scoți un raport cu angajații care lucrează pe o anumită normă sau au o anumită vechime. Fără un software de resurse umane în cloud, inteligent și rapid, care să îți ofere acces la toate datele necesare, nu doar că te vei înhăma la o muncă laborioasă, care îți va ocupa timpul, dar va fi necesar să neglijezi alte activități și vei risca deseori să te confrunți cu greșeli.

Evită aceste neajunsuri folosind un software de administrare personal și salarizare, precum cel de la Sincron HR. Acesta se va dovedi foarte util, inclusiv în situația în care organizația pentru care lucrezi are mai multe entități juridice. Vei avea posibilitatea de a gestiona toți angajații într-un singur loc, indiferent de compania pe care este semnat contractul.

De asemenea, vei putea genera situații ale angajaților, indiferent de compania din care fac parte, vei putea realiza rapoarte utile pentru analizele de business și te vei putea asigura că datele obținute nu prezintă erori și nu sunt duplicate. În special în cazul unor persoane care au contracte prin companii diferite, un soft te ajută să nu incluzi respectivii angajați în mai multe locuri.

Descoperă în cadrul Sincron HR Software: Program administrare de personal – software HR în cloud

2. Ții o evidență mai clară a concediilor de odihnă și a zilelor libere

Concediile dau bătăi de cap oricărui specialist în HR, pentru că, deși procedura acordării zilelor libere nu este una complicată, administrarea angajaților care trimit cereri sau le anulează pe cele existente este una laborioasă și poate crea confuzii. Multe organizații ajung să se confrunte cu situații în care trebuie să facă adevărate investigații pentru a descoperi când și-a luat concediu un angajat dintr-o anumită ramură a companiei, câte zile au rămas și de ce balanța nu corespunde cu ceea ce știa angajatul.

Evită aceste probleme cu softul de administrare a personalului, o soluție pentru a organiza totul ca la carte și a oferi răspunsuri clare atunci când îți sunt cerute de echipa de management sau de angajați.

De exemplu, cu ajutorul aplicației de resurse umane Sincron HR:

  • vei putea vizualiza balanța de concedii a fiecărui angajat, precum și istoricul cererilor;
  • vei putea să indici în mod clar când și pentru ce s-a solicitat fiecare zi, fie că este vorba de zilele din anul anterior sau curent, de concediul de odihnă sau de zile libere prin lege – căsătorie, sărbători legale sau alte motive;
  • nu te vei mai confrunta cu neînțelegeri, schimburi interminabile de e-mailuri sau conflicte cauzate de balanța de concedii.

Gata să afli mai multe detalii?

3. Ai o conexiune directă cu Revisal-ul pentru partea de raportare

Este foarte important ca actele angajaților tăi să fie corect înregistrate în sistem, iar din punct de vedere legal să nu întâmpini probleme cu contractele. Un soft de administrare a personalului elimină înregistrările multiple din mai multe programe, permițându-ți să ai o evidență a tuturor modificărilor ce necesită transmiterea în Revisal.

De asemenea, ai posibilitatea de a opta oricând asupra datelor transmise. Daca operezi direct în Revisal, trebuie să transmiți toate înregistrările, iar o modificare ulterioară sau repararea unei greșeli înseamnă muncă în plus și bătăi de cap.

Softul Sincron HR în cloud îți oferă flexibilitate în operare, atât din punct de vedere al modificărilor, cât și al termenelor de transmitere, o mai bună planificare și gestionare, deci un proces fluid și lipsit de complicații.

Citește și: Un software HR în cloud, un instrument prețios pentru HR și angajați

Pe lângă avantajele de mai sus, o aplicație de resurse umane ce integrează și administrarea personalului va reprezenta pentru activitatea ta și a întregii companii un instrument util, prin care organizația va câștiga:

  • viteză mai mare de procesare a cererilor legate de angajați: concedii, eliberare de acte, rapoarte, detalii despre fiecare persoană;
  • organizare desăvârșită, mereu la îndemână, precum și un back-up al datelor care te ajută să dormi liniștit;
  • organizare desăvârșită, mereu la îndemână, precum și un back-up al datelor care te ajută să dormi liniștit;
  • simplificare considerabilă a activităților, care înseamnă mai puține greșeli, mai puțin timp pierdut, mai puține resurse utilizate;
  • renunțare la fișiere multiple și template-uri neactualizate, care provoacă neînțelegeri sau sunt dificil de găsit;
  • notificări prompte în cazul în care anumite acte sau adeverințe expiră și trebuie revizuite;
  • adeverințe eliberate automat, fără timp de așteptare, fără schimburi de e-mailuri sau vizite la HR.

Te invităm să afli mai multe despre soluția completă pentru resurse umane Sincron HR Software!