Cum salvezi peste 150 de zile de muncă prin optimizarea recrutării online

23 Ianuarie 2019

Implementarea soluției Sincron software de recrutare personal în cadrul companiei Dedeman – Studiu de caz

Modul în care companiile aleg să abordeze provocarea digitalizării proceselor variază de la a o ignora până la a fi un trend-setter. Un studiu KPMG din 2019, adresat HR-ului, se intitulează sugestiv „The future of HR 2019: In the Know or in the No”.

„Going digital” la nivelul unei organizații este un proces complex și de durată. Soluția constă adesea în a identifica prioritățile, a face un plan de acțiune și A ACȚIONA, chiar cu pași mărunți. Exact asta a făcut clientul nostru, compania Dedeman, pentru procesul său de recrutare, acum deja câțiva ani.

Context de business: Dedeman deținea la momentul începerii utilizării aplicației Sincron pentru recrutare de personal 18 magazine tip DIY și avea un plan de extindere ambițios.

DESCARCĂ STUDIUL DE CAZ

Citește în detaliu despre:

1. Obiectivele de îmbunătățire a performanței procesului de recrutare de angajați și punctele nevralgice cu care am pornit la drum:
Introducerea manuală a CV-urilor în baza de date
Actualizarea manuală a informațiilor din CV-uri

2. Soluția oferită de HR Sincron în 2010: digitalizarea procesului de recrutare de personal și utilizarea cât mai intensă a online-ului.

3. Rezultatele colaborării

Îți dorești să termini cu sarcinile executate manual și visezi la o automatizare a proceselor? Crezi că locul informațiilor e mai degrabă într-o bază de date electronică, cu toate beneficiile aferente unei aplicații de recrutare angajați, în loc de clasicele dosare de carton? Atunci acest studiu de caz este pentru tine.

Beneficii adiționale: Soluțiile descrise aici constituie baza pentru o adaptare mult mai ușoară a unui departament de HR la cerințele GDPR.

DESCARCĂ STUDIUL DE CAZ