Ne sincronizăm.

Cu fiecare client.

Sincron HR Software – portofoliu clienți

În contextul digitalizării activităţii de Talent Acquisition, avem nevoie de soluţii informatice optimizate şi sisteme adaptate necesităţilor noastre de a atrage cei mai buni candidaţi. Colaborarea Groupe Renault România cu echipa Sincron a început în 2007. De-a lungul timpului ne-au oferit suport pentru dezvoltările de care am avut nevoie, astfel încât soluția să rămână adaptată cerinţelor unei companii globale, dinamice, cu peste 17.000 de angajați în România.

Camelia Văduva
HR Senior Manager, Staffing & Talent Management Groupe Renault România

Echipa Dedeman este într-un proces de dezvoltare continuă. Am ales să implementăm Sincron pentru că dorim să îmbunătățim permanent calitatea proceselor de recrutare și selecție, în linie cu strategia de dezvoltare a companiei. Am avut ca obiectiv să eficientizăm investiția de timp și costurile pentru toate proiectele noastre. Parteneriatul cu echipa Sincron ne-a oferit forțe noi și încredere legat de evoluția sănătoasă și corectă a capitalului uman al companiei.

Alexandru Dan Raschip
HR Manager

Investiția în tehnologie de înaltă performanță și pregătirea personalului sunt două criterii esențiale pe care le urmărim în Depanero. Rezultatele noastre excepționale sunt rodul unei munci în echipă, o echipă mare care are nevoie de evaluarea corectă a performanței și de obiective clare, aliniate cu obiectivele de business. De aceea am ales sa folosim soluția Sincron pentru Managementul Performanței.

Ionela Chele
HR Director

Echipa NOD a implementat trei module ale soluției Sincron HR Software: Managementul organizației, Managementul performanței și Portalul angajaților – instrumentul de comunicare internă. Astfel, am redus cu peste 40% timpii în procesul de evaluare a performanței, a scăzut timpul de raportare a rezultatelor centralizate cu peste 50 ore/sesiune de evaluare, self-service-ul pentru documente administrative de HR a contribuit la salvarea a 20 ore/ lună (la nivel de organizație) și cca. 80% dintre angajați folosesc portalul pentru comunicare internă, fiind conectați la proiectele organizației.

Eugen Floarea
HR Director

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo