It's all about people.

Business Purpose & Viziune

De ce suntem în acest business?

Suntem aici ca să ajutăm oamenii să-și păstreze simțul umanității la locul de muncă.

Ce ne dorim să realizăm pe termen lung? La ce aspirăm?

Să devenim un furnizor global de software de HR, permanent conștient de ceea ce înseamnă sintagma “umane” în formularea “resurse umane”.

Să facem mai mult loc pentru curaj, pasiune, creativitate și empatie în modul în care oamenii își fac job-ul.

Credem că toate astea sunt niște asset-uri care nu pot fi automatizate sau eficientizate. Dar pot fi mai bine puse în valoare făcând mai puține task-uri plictisitoare, obositoare sau anoste, ca urmare a utilizării produselor și serviciilor noastre.
Misiune

Cum ne punem în practică viziunea? Ce ne propunem în viața de zi cu zi la birou?

Să facem viața profesională a clienților noștri mai veselă și mai umană, oferindu-le un software de resurse umane prietenos, alături de servicii complementare.

Să oferim un produs simplu, clar, actual și relevant. Dar, ținând cont că tehnologia poate fi complicată și nu există două companii la fel, să oferim și servicii cu valoare adăugată, care pot face cu adevărat o diferență în experiența de business a clientului.

Având ca mindset flexibilitatea și un spirit antreprenorial, credem că putem avea cel mai bine grijă de nevoile companiilor care au de la câteva zeci de angajați până la cele cu câteva mii.

Ne adresăm celor care apreciază perseverența, disponibilitatea umană și dezvoltarea de relații, versus interacțiunile de tip tranzacțional.


Valori

Ce lucruri sunt importante pentru noi ca și companie vis-a-vis de membrii echipei, clienți, parteneri, furnizori și întreaga comunitate de afaceri?

Încredere
Integritate
Respect
Responsabilitate
Flexibilitate
Pro-activitate
Dorința de a face lucrurile bine vs. mediocru

O istorie scurtă dar intensă

Am început în România în 2007, cu ceea ce este acum soluția Sincron pentru Recrutare - un software menit să îmbunătățească viața recrutorilor și să reducă munții de hârtie specifici activității de recrutare.

2010
Anul 2010 marchează un punct de cotitură în abordarea business-ului – încercăm nu doar să vindem un produs software, ci să furnizăm servicii integrate și să construim relații pe termen lung cu clienții.
2012
Aduce un alt moment de referință: am câștigat primele proiecte internaționale, cu parteneri europeni.
2013
După o colectare extensivă de input și feedback de la piață, am extins soluția Sincron, trecând de la software de recrutare la o soluție de Talent Management.
2017
2017 înseamnă încă două noi începuturi: 1) Cu o soluție continuu îmbunătățită, intrăm pe piața din America de Nord, începând cu Vancouver, Canada. 2) Facem trecerea de la Sincron Talent Management către Sincron HR Software, ca platformă completă de management al diverselor procese și arii de HR, la nivelul întregii organizații.

Aspecte cheie ale soluției Sincron HR Software

Am luat startul în digitizarea proceselor de HR încă din 2007.

Avem peste 10 ani de experiență în piața de HR și peste 100 de implementări în diverse industrii, pentru diferite tipuri de clienți si arii de HR. Am capitalizat și integrat toată această experiență și know-how-ul pe procese de HR în platforma curentă Sincron HR Software. Suntem permanent conectați la nevoile pieței și la evoluția tehnologiei, oferind o soluție software matură, solidă și flexibilă.

Am început ca un software de recrutare, am evoluat către o soluție de talent management și acum acoperim procesele de resurse umane la nivelul întregii organizații, din două perspective:
• Ca platformă de HR all-in-one de tip HCM, care gestionează integrat fluxurile din principalele verticale de HR (recrutare, onboarding, administrare de personal, pontaj, salarii, managementul performanței, gestiunea training-urilor, self-service pentru angajați, comunicare internă prin portalul angajaților)
• Ca instrument care aduce HR-ul mai aproape de fiecare angajat și manager, răspunzând nevoilor de HR ale întregii organizații, nu doar celor specifice departametului de resurse umane

Ne considerăm un furnizor de soluții de HR. De aceea, propunerea noastră de business combină într-un singur pachet software-ul de HR, furnizat împreună cu anumite servicii de HR complementare și relevante – audit al proceselor de HR curente, redesign și optimizări ale acestor procese, consultanță pentru implementare, training pentru utilizatori sau dezvoltări personalizate. În acest fel, cu aceleași componenete ale software-ului, fiecare client beneficiază la maxim, în felul său specific, de toate funcționalitățile disponibile.

Flexibilitatea soluției software și a echipei permit adaptarea și configurarea în funcție de nevoile specifice, plus integrarea cu alte sisteme deja utilizate. De-a lungul timpului, adaptarea aplicației de HR pentru diverse industrii și companii de mari dimensiuni ne-a ajutat să abordăm cu ușurință implementările în orice nou context.

Cifre și fapte

Suntem orientați către online, folosind tehnologii web de actualitate și încorporând în soluție avantajele utilizării internetului:

● sourcing extins și consolidarea brand-ului de angajator (social & mobile recruiting, portaluri de locuri de muncă);

● automatizarea proceselor

● flexibilitate în accesarea soluției

● asigurarea securității datelor utilizând arhitecturi SaaS

Operăm baze de date de candidați de mari dimensiuni. Soluția a fost testată în contexte provocatoare, cum ar fi peste 500 de utilizatori, 40 de locații geografice diferite și 1.000.000 de CV-uri în baza de date, toate simultan pentru același client. Îmbinăm software design-ul, cunoștințele de proiectare a interfeței și arhitecturile software pentru a obține un HR software intuitiv și ușor de utilizat.

Echipa Sincron

În România ne bazăm pe o echipă puternică și cu vechime alături de soluția Sincron HR Software. Echipa a acumulat în timp un vast know-how, atât din punct de vedere al tehnologiilor utilizate cât și al cunoașterii și înțelegerii proceselor de HR. Interacțiunile cu clienții și partenerii de business au contribuit și ele la dezvoltarea echipei.

Rolurile cheie sunt ocupate cu consecvență de oameni care au evoluat împreună cu produsul și îl cunosc în profunzime, asigurând continuitate inovațiilor. Înțelegerea business-ului face posibilă capitalizarea experienței acumulate în diversele proiecte.

Echipa și-a păstrat flexibilitatea și deschiderea către noutăți și proiecte provocatoare, specifică începuturilor, devenind de asemenea mai matură, competentă și experimentată.

Noi începuturi

În 2017 echipa s-a lărgit la nivel internațional cu partenerii noștri din Canada, care contribuie la dezvoltarea business-ului cu o bună înțelegere a pietei de HR nord-americane, a instrumentelor folosite în industrii mai puțin prezente în România și a nevoilor unor clienți diversificați ca tipuri de companii și sectoare de activitate.

Mihai Stanca

Combinând studiile de informatică și istorie, Mihai are peste 10 ani de experiență ca și consultant pe procese de HR și business și product development în industria de IT.

Cu o înclinație aparte către înțelegerea lucrului cu oamenii, Mihai face parte din echipa HR Sincron România încă de la începutul companiei. A contribuit semnificativ la dezvoltarea soluției Sincron într-un software de HR all-in-one și la creșterea business-ului în România.

Istoria îl ajută să înțeleagă lucrurile din diverse perspective și să-și clarifice propriile valori în viață. Pasiunea pentru tehnologie, oameni și istorie îl fac pe Mihai un vizionar la nivel de produs, ancorat în realitățile economice românești.

Alexandru Florea

Un analist de business cu experiență, Alex este liantul între nevoile clienților și echipa tehnică a Sincron.
El descrie principalele două lucruri care îl diferențiază ca fiind creativitatea, alături de capacitatea de a înțelege și de a face mai multe tipuri de activități din sfere diferite. Pasiunile pentru producția muzicală, activitatea de DJ, istorie si geografie o dovedesc pe deplin.
Mix-ul de social și technical skills îl ajută și la job, Alex fiind în multe cazuri omul-orchestră care coordonează diversele activități legate de implementarea și utilizarea soluției tehnice de către client, cum ar fi: analiza de business și a nevoilor clientului, coordonarea testării software-ului sau menținerea legăturii cu clientul pe tot parcursul dezvoltării, implementării, mentenanței sau suportului tehnic.
Expertiza acumulată lucrând în piața de HR și know-how-ul tehnic îl ajută de asemenea să se ocupe de design de procese și fluxuri de lucru în interiorul companiei.

John Thornburn

John Thornburn, MA este consultant pentru dezvoltarea afacerilor internaționale si facilitator certificat, clientii incluzand directori din domeniile social, sanatate, tehnologie, pe America de Nord. Detine o diploma de master in Leadership de la Royal Roads University in domeniul managementului schimbarilor. Practicile sale de consultantă s-au axat pe dezvoltarea sistemelor organizationale, ghidarea strategiilor de angajare in comunitate si consolidarea celor mai bune practici de lidership in intreaga lume cat si in cadrul rețelei internationale a Comisiei pentru acreditarea reabilitarilor (CARF). John este co-fondatorul Sincron HR Technologies Inc. – reprezentantul Sincron in Canada, alaturi de Connekt Resources Inc. si Thornburn Consulting Inc. Un antreprenor in serie, John este presedintele si fondatorul unei colaborari Delta, o retea comunitara de guvernare non-profit pentru membri si Director fondator al Founder Institute: Vancouver Chapter, un program global de accelerare a start-up-urilor din domeniul tehnologiei.

Rick Pasin

Rick Pasin, fost instructor HR, a petrecut doisprezece ani in calitate de director academic si de operatiuni supervizand formarea a mii de studenți la nivel post-liceal in diverse discipline, in cadrul provinciei British Columbia. In calitate de presedinte al Camerei de Comert al uneia dintre zonele metropolitane ale Vancouver-ului, a creat un program de conducere si mentorat pentru tineri, a scris politicile de functionare, a sustinut comunitatea de afaceri si a lucrat cu membri importanti ai industriei si guvernului cu privire la initiativele majore. Un consultant al Net Promoter Score (NPS), Rick lucreaza cu organizatii multinationale pentru a genera performanta si nivele ridicate de customer service. Rick este co-fondatorul Sincron HR Technologies Inc., MyEducationRoom.com, MyBusinessRoom.com si al Founder Institute: Vancouver Chapter - un program global de accelerare a start-up-urilor din domeniul tehnologiei.

Corina Burcea

Cu o experiență de peste zece ani în HR în firme de IT, Corina s-a ocupat în toată această perioadă de procese din zona de Talent Management. De la crearea, implementarea sau gestiunea proceselor de recrutare, onboarding, managementul performanței sau training până la programe motivaționale care să susțină engagement-ul și retenția angajaților sau aspecte legate de managementul schimbării în echipe, Corina s-a intersectat cu toate.
Ca om de resurse umane, Corina se inspiră pe plan profesional din viața personală, considerând că armonia are la bază luarea în considerare a nevoilor tuturor părților implicate într-un demers. Indiferent de situație, ea încearcă să înțeleagă opiniile celorlalți, pentru a găsi soluții win-win.
Un hobby care îi aduce satisfacție, o împlinește și o îmbogățește cu fiecare experiență în parte sunt călătoriile. Fiecare loc nou o energizează, indiferent dacă acesta este Grecia, un sătuc dintr-o zonă uitată de lume, munții Bucegi, sau India. Călătoriile vin la pachet și cu pasiunea pentru fotografie.
Corina aduce toată această experiență de HR și căldură umană în relațiile ei cu clienții, fie pe partea de servicii de implementare, fie în cadrul serviciilor post-implementare - prin key acount management și client service.

1

Contextul GDPR

Vom reveni curând cu o prezentare detaliată a noilor funcționalități dezvoltate in platforma Sincron HR Software, care permit clienților noștri să gestioneze datele personale ale candidaților și anagjaților respectând cerințele GDPR.

Dacă aveți nevoie rapid de aceste informații, vă rugăm să ne contactați la http://eu.sincronhr.com/ro/contact/.

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo