Condițiile de abonare la Newsletter

 

 

 

Notă despre confidențialitatea datelor legată de abonarea la Newsletter

 

Ne bucurăm că dorești să te abonezi la newsletter-e și alerte în format electronic (email-uri), cu noutăți și informații despre HR și soluția Sincron HR Software.

Abonarea la acest newsletter se face în sistem “double opt-in”. După ce vei da click pe butonul “Abonare” vei primi un email de confirmare a adresei de email furnizate. Dorim să fim siguri că ești chiar tu și că avem acordul tău pentru a trimite informațiile. Pentru confirmare va trebui să dai click pe link-ul inclus în emailul primit. Abonarea va începe doar după trimiterea acestui acord. Periodic, adresele înregistrate în baza noastră de date dar neconfirmate vor fi șterse din sistem.

Email-ul tău va fi utilizat exclusiv de către compania HR Sincron SRL. Datele vor fi procesate în București si stocate pe un server al furnizorului nostru din România și în sistemul CRM Active Campaign din cadrul companiei, pentru max. 5 ani. Te poți dezabona oricând de la această comunicare, folosind link-ul “Dezabonare” inclus în mesajele noastre electronice sau trimițând un email pe adresa office@sincronhr.com.