HR Analytics – analiza datelor și raportare HR

Realizează rapoarte de HR cu soluția Sincron HR Software – cel mai modern instrument de business intelligence (BI) actual și dă viață datelor pe care le deții despre toată activitatea de resurse umane!

1

Analiza datelor și raportarea HR într-o abordare modernă, de actualitate

Soluția Sincron a fost de la început o aplicație în care se colectează și stochează date. De peste 10 ani, dăm clienților posibilitatea de a-și accesa datele pentru a le monitoriza și raporta, ca o pârghie spre mai buna înțelegere a business-ului.

Începuturile au constat în posibilitatea de a extrage date și de a întocmi rapoarte, standard sau customizate, pe care clienții să le poată utiliza în analiza activității de resurse umane și pentru luarea deciziilor de business. În timp, am diversificat rapoartele HR, ținând pasul cu extinderea platformei de resurse umane.

Funcționalitatea de HR Analytics este disponibilă ca un serviciu complementar oricărui modul de gestiune a proceselor de HR din aplicație și nu trebuie achiziționat separat.

Ca parte din modernizarea constantă a soluției Sincron, integrăm acum în cadrul platformei HR pe zona de HR Analytics cel mai modern instrument de business intelligence disponibil pe piață la nivel global – Power BI, de la Microsoft.

2

Cum valorifici “mina de aur” din rapoartele tale de HR?

Prin instrumentul de HR Analytics din Sincron HR Software accesezi toate datele stocate în aplicația de resurse umane și le poți prelucra în rapoarte de HR flexibile, din diferite perspective, pentru a lua decizii rapide și informate.

Platforma de resurse umane Sincron HR Software funcționează în cloud.Ca atare, și datele tale sunt stocate în cloud, putând fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Instrumentul de HR Analytics te ajută să vizualizezi și analizezi datele rapid și eficient, în rapoarte de HR valoroase.

O poză face cât 1.000 de cuvinte.Explorează, analizează și transformă datele de HR în imagini și grafice atractive, care vorbesc de la sine, cu funcționalitatea HR Analytics. Si pentru că în ziua de azi nimeni nu mai lucrează singur, împărtășește rapoartele de HR cu colegii, pe orice dispozitiv.

Utilizează diferite maniere de interacțiune cu datele de resurse umane.Analizează punctual, în profunzime, diverși indicatori de performanță, sau monitorizează datele de HR la nivel mai extins, creând dashboard-uri personalizate, dinamice, și rapoarte interactive care facilitează colaborarea în echipă.

3

Ce faci concret cu HR Analytics?


 • Dispui de un instrument de analiză a informației prietenos, intuitiv, destinat utilizatorilor non-tehnici, care îți permite să prelucrezi ușor datele ce țin de resurse umane și să le transformi în rapoarte de HR impresionante, fără să ai nevoie de consultanți.

 • Împărtășești analizele și rapoartele de HR cu ușurință, acestea fiind la-ndemână de trimis mai departe.

 • Cu funcționalitatea de HR Analytics conectezi datele de HR din multiple surse, le analizezi în mod dinamic, le modelezi și le vizualizezi în rapoarte customizabile

 • Rămâi ancorat în actualitate, descoperind insight-uri valoroase și sesizând trendurile la timp, pe măsură ce se întâmplă

 • Utilizezi tablouri de bord complete și în timp real

 • Monitorizezi datele în timp real, de pe aproape orice dispozitiv (laptop, tabletă, mobil) și în toate sistemele de operare majore, fără să fie nevoie de vreo adaptare

 • Adâncești explorarea și analiza datelor de HR și o poți face în moduri noi folosind funcționalitatea de drag & drop, care permite un nivel ridicat de analiză detaliată

 • Transformi datele ce provin din procesele de resurse umane în imagini vizuale bogate, care pot fi colectate și organizate în rapoarte de HR valoroase

 • Administrezi și gestionezi rapid modul în care sunt stocate și accesate datele, putând să acorzi permisiuni pe diferite nivele, să modifici setările de securitate și să gestionezi datele în concordanță cu legislația

4

Despre Power BI – instrumentul de business intelligence oferit de Microsoft

 • Gartner, companie de consultanță și cercetare în tehnologie recunoscută la nivel global, în raportul său anual “Gartner Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms” din februarie 2019, prezintă Power BI ca leader detașat pe piața intrumentelor de analiză de business

 • PC Mag clasează Power BI pe locul 1, pentru al doilea an consecutiv, în categoria “Editors’ Choice” a review-urilor pentru instrumente de business intelligence self-service
HR Analytics - raportare HR, analiza datelor de resurse umane


Alte soluții Sincron

Software HR în cloud

Ți se pare important ca desfășurarea business-ului să nu mai depindă exclusiv de prezența oame...

citește mai multe

Organigrama unei firme – software HR, managementul organizației

Software organigramă – aplicație HR prin care identifici toate elementele necesare ca să “jon...

citește mai multe

Software de recrutare personal Sincron HR

Fă față cu brio provocării umplerii pozițiilor libere. Rezolvă dintr-un foc problemele ridi...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo

Manager

HR Manager

Utilizarea unui program de calcul salarial ne salvează lunar mult timp și suntem mai relaxați. Marja de eroare e mult mai mică și avem o predictibilitate vis-à-vis de timpul necesar pentru pregătirea salariilor.

Fiind un subiect regulat mult prea important, apreciem precizia unei aplicații de salarii. Integrarea cu celelalte părți ale software-ului de HR ne dă mai multă vizibilitate asupra cifrelor la nivel de organizație și facilitează deciziile de business.

Beneficu Angajat - Analiza HR image

Angajat

Beneficu Angajat - Analiza HR image

Angajat

Manager

Investesc mai puțin timp cu inputul pentru salarii, cum ar fi informațiile despre pontaj, și există niște fluxuri de aprobări clar definite.

Posibilitățile de raportare din software-ul de salarii îmi permit să verific situația departamentului legată de costurile salariale, ore suplimentare, absenteism, plan de concedii etc, care toate au impact asupra rezultatelor de business.

Beneficu Manager HR - Analiza HR image

HR Manager

Beneficu Manager HR - Analiza HR image

HR Manager

Angajat

Rezultatul acestui proces mă afectează în mod direct, așa încât mă bucur și mi se pare normal ca firma să folosească un software pentru gestiunea salariilor, în condițiile în care vorbim despre atâtea cifre, spețe de calcul și situații diferite. Altfel, probabilitatea de a greși este foarte mare, și nu-mi doresc să am surprize legate de acest aspect.

În plus, utilizarea unui software asigură predictibilitate procesului de calcul, și pot fi sigur că nu se întârzie plata salariilor din cauză că a durat mai mult calculul lor.

Manager