HR Analytics Software – analiza datelor de HR și raportare

Realizează analiza datelor de HR și rapoarte cu soluția HR Analytics – Sincron HR Software, cel mai modern instrument de business intelligence (BI) actual și HR Data Analytics!

1

HR Data Analytics platform - analiza datelor de HR și raportare într-o abordare modernă

Soluția software de resurse umane Sincron HR a fost de la început o aplicație în care se colectează și stochează date. De peste 10 ani, dăm clienților posibilitatea de a-și accesa datele de HR pentru a le monitoriza și raporta, ca o pârghie spre mai buna înțelegere a business-ului.

Începuturile au constat în posibilitatea de a extrage date și de a întocmi rapoarte standard sau customizate și analiza datelor - HR Data Analytics, pe care clienții să le poată utiliza în analiza activității de resurse umane și pentru luarea deciziilor de business. În timp, am diversificat rapoartele HR, ținând pasul cu extinderea platformei de resurse umane.

Funcționalitatea de HR Data Analytics în software Sincron HR este disponibilă ca un serviciu complementar oricărui modul de gestiune a proceselor de resurse umane din aplicație și nu trebuie achiziționat separat.

Ca parte din modernizarea constantă a soluției software Sincron HR, integrăm acum în cadrul platformei HR pe zona de HR Analytics cel mai modern instrument de business intelligence disponibil pe piață la nivel global – Power BI, de la Microsoft.

2

Cum valorifici datele obținute cu ajutorul HR Analytics Software?

Cu platforma HR Analytics software dezvoltat de din Sincron HR Software accesezi toate datele stocate în aplicația de resurse umane și le poți prelucra în rapoarte și analize de HR flexibile, din diferite perspective, pentru a lua decizii rapide și informate.

HR Analytics platform - software în cloud
Sincron HR Software funcționează în cloud, iar datele de HR sunt stocate în cloud, putând fi accesate oricând, de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Platforma software HR Data Analytics te ajută să vizualizezi și analizezi datele rapid și eficient, în rapoarte și analize de HR valoroase.

Analiza datelor de HR în imagini și grafice atractive
Explorează, analizează și transformă datele de HR în imagini și grafice atractive, care vorbesc de la sine, cu funcționalitatea HR Data Analytics. Si pentru că în ziua de azi nimeni nu mai lucrează singur, împărtășește rapoartele și analiza datelor de HR cu colegii, pe orice dispozitiv.

Monitorizează datele la nivel mai extins cu aplicația software HR Data Analytics
Analizează punctual, în profunzime, diverși indicatori de performanță, sau monitorizează datele de HR la nivel mai extins, creând în aplicația software HR Data Analytics din platforma Sincron HR dashboard-uri personalizate, dinamice, și rapoarte interactive care facilitează colaborarea în echipă.

3

Ce poți să faci cu HR Analytics Software pentru analiza datelor de HR?


  • Cu aplicația software HR Data Analytics dispui de un instrument de analiză a informației prietenos, intuitiv, destinat utilizatorilor non-tehnici, care îți permite să prelucrezi ușor datele ce țin de resurse umane și să le transformi în rapoarte și analize date de HR, fără să ai nevoie de consultanți.

  • Împărtășești cu ușurință analizele și rapoartele cu HR Analytics Software în cloud, acestea fiind la-ndemână de trimis mai departe.

  • Cu funcționalitatea de HR Analytics conectezi datele de HR din multiple surse, le analizezi în mod dinamic, le modelezi și le vizualizezi în rapoarte customizabile.

  • HR Analytics Software te ajută să rămâi ancorat în actualitate, descoperind insight-uri valoroase și sesizând trendurile la timp, pe măsură ce se întâmplă.

  • Utilizezi tablouri de bord complete și în timp real

  • Cu aplicația HR Data Analytics din Sincron HR Software monitorizezi datele în timp real, de pe aproape orice dispozitiv (laptop, tabletă, mobil) și în toate sistemele de operare majore, fără să fie nevoie de vreo adaptare.

  • Adâncești explorarea și analiza datelor de HR și o poți face în moduri noi folosind funcționalitatea de drag & drop, care permite un nivel ridicat de analiză detaliată

  • Transformi datele ce provin din procesele de resurse umane în imagini vizuale bogate, care pot fi colectate și organizate în rapoarte de HR valoroase

  • Administrezi și gestionezi rapid modul în care sunt stocate și accesate datele, pentru că funcționalitatea de HR Data Analytics din platforma de resurse umane îți permite să acorzi permisiuni pe diferite nivele, să modifici setările de securitate și să gestionezi datele în concordanță cu legislația.

4

HR Analytics Software – platformă de analiză și interpretare a datelor de HR

Cu aplicația HR Analytics din platforma software de resurse poți să își construiești propriul sistem de analiză și interpretare a datelor de HR:

1. Stabilește-ți clar obiectivele: cu un obiectiv bine definit, analiza datelor de HR va fi mult simplificată. Stabilește-ți un obiectiv clar, un punct de îmbunătățit, o informație de verificat, o strategie de conturat cu ajutorul datelor de care dispui.

2. Identifică seturile de date care te ajută să iei cele mai bune decizii
Odată ce ai definit obiectivele sau problemele, vei determina care sunt datele de HR de care ai nevoie pentru rezolvarea acestora – pot să fie date cu privire la recrutare, training, managementul performanței sau date financiare și de marketing.

3. Analizează și interpretează informațiile
Explorează, analizează și transformă datele de HR în imagini și grafice atractive, care vorbesc de la sine, cu
Funcționalitatea HR Data Analytics pentru analiza datelor de HR permite transformarea datelor în imagini și grafice, crearea de rapoarte personalizate și dashboard-uri, pentru a grupa informațiile obținute.

4. Trage concluziile și stabilește strategia
Atunci când poți trage concluzii combinând informații bazate pe date obținute din HR Analytics Platform și alte surse complementare, vei ajunge la insight-uri valoroase pentru întreaga afacere. Acestea pot ajuta departamentul HR să traseze o strategie de urmat pentru viitor, venind cu propuneri, previziuni sau recomandări.

5

HR Analytics Platform te ajută în deciziile de business

Un instrument de HR Data Analytics te ajută să analizezi datele din platforma software de resurse umane și să îți îmbunătățești calitatea deciziilor luate, pe care vei susține cu cifre concrete. Vei schimba astfel modul în care este abordat managementul resurselor umane - de la reactiv la pro-activ.

Cu ajutorul aplicației HR Analytics analizezi indicatorii cheie de performanță a angajaților la nivel individual, de echipă, de departament sau per total companie. Această analiză a datelor de HR poate evidenția probleme ascunse sau un potential de eficientizare a proceselor de lucru și a resurselor.

Alte soluții Sincron

Software HR în cloud

Ți se pare important ca desfășurarea business-ului să nu mai depindă exclusiv de prezența oame...

citește mai multe

Organigrama unei firme – software HR, managementul organizației

Software organigramă – aplicație HR prin care identifici toate elementele necesare ca să “jon...

citește mai multe

Software de recrutare personal Sincron HR

Fă față cu brio provocării umplerii pozițiilor libere. Rezolvă dintr-un foc problemele ridi...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo

Manager

HR Manager

Utilizarea unui program de calcul salarial ne salvează lunar mult timp și suntem mai relaxați. Marja de eroare e mult mai mică și avem o predictibilitate vis-à-vis de timpul necesar pentru pregătirea salariilor.

Fiind un subiect regulat mult prea important, apreciem precizia unei aplicații de salarii. Integrarea cu celelalte părți ale software-ului de HR ne dă mai multă vizibilitate asupra cifrelor la nivel de organizație și facilitează deciziile de business.

Beneficu Angajat - Analiza HR image

Angajat

Beneficu Angajat - Analiza HR image

Angajat

Manager

Investesc mai puțin timp cu inputul pentru salarii, cum ar fi informațiile despre pontaj, și există niște fluxuri de aprobări clar definite.

Posibilitățile de raportare din software-ul de salarii îmi permit să verific situația departamentului legată de costurile salariale, ore suplimentare, absenteism, plan de concedii etc, care toate au impact asupra rezultatelor de business.

Beneficu Manager HR - Analiza HR image

HR Manager

Beneficu Manager HR - Analiza HR image

HR Manager

Angajat

Rezultatul acestui proces mă afectează în mod direct, așa încât mă bucur și mi se pare normal ca firma să folosească un software pentru gestiunea salariilor, în condițiile în care vorbim despre atâtea cifre, spețe de calcul și situații diferite. Altfel, probabilitatea de a greși este foarte mare, și nu-mi doresc să am surprize legate de acest aspect.

În plus, utilizarea unui software asigură predictibilitate procesului de calcul, și pot fi sigur că nu se întârzie plata salariilor din cauză că a durat mai mult calculul lor.

Manager