Employee Self Service Portal – software self service angajați

Un soft self-service pentru angajați aduce multiple beneficii, de la reducerea sau simplificarea unor procese administrative pentru departamentul de resurse umane, la îmbunătățirea eficienței proceselor și creșterea satisfacției angajaților, autonomia și accesul rapid la informații de care beneficiază. Cu un portal de tip Employee Self Service, obții mai multe beneficii simultan: câștigi timp pentru toți cei implicați în aceste schimburi de informații și elimini frustrările generate de așteptarea unui răspuns de la HR.

1

Mai multă libertate pentru angajați - HR self service portal

HR self service pentru angajați se bazează pe utilizarea aplicației de comunicare internă Employee Self Service Portal. În acest portal fiecare angajat are un cont și poate accesa direct documentele personale și informațiile care îl interesează, pe nivelul fiecăruia de autoritate.

Un soft self-service pentru angajați este o aplicație sau o platformă software care permite angajaților să acceseze și să gestioneze diverse aspecte legate de angajarea lor într-o organizație, fără a fi nevoie de intervenția departamentului de resurse umane sau a altor persoane responsabile. Acest tip de software facilitează automatizarea și digitalizarea proceselor administrative și permite angajaților să aibă un control mai mare asupra datelor și informațiilor personale și profesionale.

Oferă oamenilor, în aplicația software self-service pentru angajați, un loc unic, cunoscut și ușor de accesat, în care își pot urmări obiectivele, evaluările, programele de training, aprobările, concediile, fluturașii de salariu și orice alte documente administrative de HR care îi privesc în mod personal.

2

Cu softul self-service angajați, automatizezi inițierea de fluxuri de resurse umane

Automatizarea fluxurilor de resurse umane cu self-service pentru angajați se referă la utilizarea tehnologiei și a platformelor software pentru a automatiza și simplifica procesele și activitățile din domeniul resurselor umane, permițând angajaților să le gestioneze în mod autonom prin intermediul unui software de resurse umane ce integrează și portalul Employee Self Service.

Prin automatizarea fluxurilor de resurse umane, organizațiile pot elimina nevoia de intervenție umană pentru sarcini administrative repetitive și pot oferi angajaților acces direct la instrumentele și informațiile de care au nevoie pentru a-și gestiona aspectele legate de angajare.

De exemplu, cu softul self-service pentru angajați poți lansa direct de acolo, online, cererea de concediu.

Fluxurile de aprobări pot fi setate în programul self-service angajați Employee Self Service Portal conform organigramei, aplicația de comunicare internă comunicând cu software-ul de management al organizației în care este setată organigrama.

3

Employee Self Service cu interfață și funcționalități de self-service angajați pentru dispozitive mobile

Funcționalitățile de self-service pentru toți angajații au ca obiectiv principal înlesnirea rezolvării a diverse task-uri în mod direct, de către fiecare angajat, fără a mai fi nevoie de persoane intermediare, în special din rândul colegilor de la HR. Ca atare, un criteriu important ca aceste opțiuni de self-service pentru angajați din platforma Employee Self Service să fie utile este ca ele să fie cât mai ușor accesibile și prietenoase în utilizare și de pe telefoane mobile.

Cum în ziua de azi oamenii rezolvă din ce în ce mai multe lucruri direct de pe mobil, pare firesc să se aștepte ca și aceste funcționalități de self-service, legate de job, să fie accesibile de pe mobil.

Întreaga soluție Employee Self Service din softul de resurse umane Sincron HR Software este dezvoltată după principiul de design de produs “mobile-first”. Asta înseamnă că aplicația oferă un design prietenos, gândit de la început pentru dispozitive mobile, prevenind alterarea design-ului și a fluxurilor dintr-o aplicație mai complexă atunci când se trece de la utilizarea pe desktop la cea pe mobil.

Prin urmare, angajații tăi vor putea să utilizeze fără grijă funcționalitățile de self-service ale aplicației de resurse umane, atât la birou, pe laptop, cât și în afara biroului, de pe telefonul mobil sau tabletă, rezolvându-și în mod elegant problemele.

4

Câteva avantaje ale unui soft self-service pentru angajați șu deparatmentul de HR:


  • Acces la date personale: angajații pot vizualiza și actualiza informațiile personale, cum ar fi adresa, numărul de telefon, beneficii, informații de contact de urgență etc.

  • Administrarea salariilor și a beneficiilor: pot fin accesate rapid informații legate de salariu, orele de muncă, pot gestiona beneficiile.

  • Planificarea concediilor, zile libere: angajații pot solicita concediu direct în softul self-service, pot verifica soldul de zile libere sau pot trimite solicitări pentru zile libere și primesc aprobările în aplicație.

  • Procese de recrutare și angajare:angajații pot aplica pentru poziții interne disponibile în companie, pot verifica statutul cererilor și pot furniza documente sau informații necesare în procesul de angajare pe noul post./li>
  • Dezvoltare profesională: în platforma Employee Self Service, pot fi accesate informații despre programele de formare și dezvoltare disponibile; angajații se pot înscrie la cursuri sau seminarii și pot urmări progresul lor profesional.

  • Comunicare internă: pot accesa știri și comunicate interne, pot participa la sondaje sau chestionare și pot interacționa cu colegii de echipă prin intermediul platformei self-service pentru angajați.

  • Suport tehnic și asistență: sunt disponibile informații și resurse de suport tehnic, pot solicita asistență pentru probleme tehnice sau administrative și pot primi răspunsuri la întrebările lor.

Alte soluții Sincron

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

HR Analytics Software – analiza datelor de HR și raportare

Realizează analiza datelor de HR și rapoarte cu soluția HR Analytics - Sincron HR Software, cel m...

citește mai multe

Software HR în cloud

Ți se pare important ca desfășurarea business-ului să nu mai depindă exclusiv de prezența oame...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Program self-service angajati

Manager

HR Manager

Echipa mea de resurse umane salvează timp în mod indirect, prin faptul că toți anagajații au acces direct la documentele de HR care îi privesc, oricând au nevoie, prin aplicația self-service angajati.

Departamentul meu are în continuare grijă ca toată documentația respectivă să fie actualizată și disponibilă, dar oamenii sunt liberi să acceseze informațiile fără intermediul nostru, direct în programul self-service.

Software self-service angajati, automatizare HR

Angajat

Software self-service angajati, automatizare HR

Angajat

Manager

Oamenii mei apreciază libertatea pe care le-o oferă self-service-ul. În ultimii ani toți ne-am obișnuit cu utilizarea tehnologiei în viața de zi cu zi, ca să facem lucrurile mai comod și mai rapid. Informațiile pe care le accesează oamenii mei în aplicația self-service angajați, salvează timp pentru toată lumea, evitându-se nemulțumirile din cauza întârzierilor.

Pentru mine ca manager este o grijă în minus să știu că pot primi de exemplu pentru aprobare o cerere de concediu direct online, într-un sistem centralizat, ca să fiu prompt cu oamenii.

Aplicatie self service angajati

HR Manager

Aplicatie self service angajati

HR Manager

Angajat

Trăim într-o lume modernă, self-service-ul se întâlnește peste tot și este deja un standard pentru multe activități de rutină care se pretează la automatizare.

Mi se pare firesc să îl folosesc și aici, mai ales că ajută pe toată lumea.

Program self-service angajati

Manager