Software HR complet
pentru era digitală

Software HR în cloud – platformă HR software online, configurabilă

Folosește un software de HR configurabil, gândit și construit din perspectiva „mobile-first”, care îți deschide drumul către digitalizarea proceselor în HRM: ai mai multe date despre oamenii din organizație și tot ansamblul activităților din departament. Cele mai multe dintre activitățile de resurse umane – HR se pot automatiza, salvând timp și reducând costurile. Accesul imediat la date actualizate și cuprinzătoare este un “must have“ în managementul oricărei companii care vrea să rămână relevantă pe piață.

Dar asta nu e tot.

 

HR-ul rămâne leader-ul gestionării acestei platforme HR software pentru managementul resurselor umane. Utilizarea ei implică însă întreaga organizație. Cu un software HR online (în cloud), toți angajații au acces la funcționalități de self-service din toate ariile de HR, iar managerii beneficiază și ei de automatizări pentru desfășurarea proceselor care au o componentă de HRM (Human Resource Management).

Pe plan strategic, utilizarea platformei Sincron HR Software ca soluție completă și personalizabilă de resurse umane (HRM) are potențialul de a face bine întregii organizații: aduce HR-ul în mod real mai aproape în viața zilnică a angajaților și îi oferă, prin automatizări, respiro-ul necesar pentru a se concentra mai mult pe oameni și pe factorii cheie care le influențează entuziasmul pentru job.

 

Dacă ești un profesionist care se uită spre viitor și îi anticipează provocările, sperăm să te bucure două dintre caracteristicile fundamentale ale soluției noastre. Sincron HR Software este o platformă HR în cloud, dezvoltată de la început ca „mobile-first” – compatibilă cu dispozitivele mobile cu conexiune la internet.

Pe lângă accesul imediat garantat de o conexiune la internet, software-ul pentru managementul resurselor umane a fost gândit direct pentru accesare de pe dispozitive mobile (smart-phones, tablete), ea fiind în continuare utilizabilă și pe laptop. Această abordare modernă acordă prioritate unui design de produs prietenos și facilitează utilizarea software-ului HR online (în cloud) de către toți angajații, oriunde s-ar afla aceștia.

Solutia Integrata Sincron Talent Management image

Soluțiile Sincron pentru diferitele procese de HRM

Solutie HR completa pentru managementul organizatiei

Managementul organizației cu un software HR configurabil

Ai un milion de lucruri de făcut în departamentul tău de HR? Asigură-te că începi prin a-ți construi o fundație solidă de lucru, ca să ai apoi la îndemână toate elementele necesare, unul din aceste elemente importante fiind prezența unui software HR configurabil.

Îți oferim soluția completă și configurabilă – HR software în care să-ți definești structura organizației și rolurile, prin funcții și fișe de post. Cu software-ul de resurse umane Sincron HR alcătuiește pentru fiecare rol matricea competențelor, gestionează situația personalului prin modele de staffing sau definește și utilizează organigrama în cel mai mic detaliu.

citește mai multe

HR software – platformă HRM pentru recrutare

Când provocarea umplerii pozițiilor libere atinge cote maxime, recrutarea cu ajutorul unui sistem HRM performant rămâne o funcție vitală în strategia de talent management a organizației.

Sincron HR software îți oferă o platformă HRM ce include și funcții pentru recrutare ce te vor ajuta la gestiunea surselor de recrutare, comunicare rapidă, postări în job-board-uri și social media, filtrări ale bazei de date după multiple criterii, evaluarea candidaților. Experiențele pozitive ale candidaților creează un avantaj competitiv pentru anagajator și întăresc employer branding-ul.

Soluția noastră software HR în cloud respectă cerințele GDPR legate de colectarea datelor personale ale candidaților.

citește mai multe
Software HR, aplicatie recrutare personal
Onboarding angajati - solutie HR completa

Aplicație onboarding angajați – soft HR în cloud

Deși onboarding-ul este adesea scurt ca perioadă, experiența avută de noul angajat în timpul acestui proces are impact major în business. Studiile arată că platformele HR software pentru managementul resurselor umane și programele de onboarding cresc productivitatea și rata de retenție a noilor veniți.

Folosește un software de HR configurabil în funcție de procesele interne ca să îmbunătățești aceste prime experiențe în cadrul organizației, creând fișe de onboarding cu activități predefinite sau pregătind planuri individuale pentru fiecare nou angajat. Minimizează complicațiile administrative și implică automat în proces pe toți membrii relevanți ai echipei. Oferă transparență și claritate, câștigă încredere și entuziasm. Cu ajutorul unui software HR de management personaI și onboarding, pentru noul angajat, procesul devine mai clar, scurt și coherent.

Un program de software de HR în cloud, care include și onboarding pentru angajați, te eliberează de sarcinile repetitive și frustrante și îți permite să investești timpul salvat în activități de resurse umane cu valoare adăugată sporită pentru departamentul de HR și întreaga companie.

citește mai multe

Administrare de personal cu un software de HR configurabil

Dacă ai bătăi de cap cu gestionarea datelor angajaților din cauza sistemelor diferite în care le salvezi acum, te va încânta un software de HR pentru managementul resurselor umane care te ajută să le găsești pe toate, oricând ai nevoie, sub aceeași umbrelă - în dosarul electronic al fiecărui angajat.

Complementar, poți vedea și utiliza datele angajaților direct în baza de date de angajați. Bonus ai și o bibliotecă electronică cu toate actele și documentele organizate la zi. Cu un software de HR configurabil vei ține sub control toate informațiile de pe traseul angajatului în companie, “from hire to retire”. În plus, vei fi mult mai rapid pe plan operațional, având diverse instrumente care-ți permit să personalizezi documentele, să folosești diverse template-uri definite de tine și să automatizezi îndeplinirea activităților.

Poți să actualizezi contractele de muncă pentru toți angajații într-un mod rapid și automatizat, folosind un software pentru managementul resurselor umane performant, cum este Sincron HR. Cu ajutorul unui astfel de software de HR configurabil, poți să simplifici și să eficientizezi procesul de administrare a personalului într-un grup de companii, chiar și atunci când oamenii sunt împărțiți între diferite firme.

citește mai multe
Administrare personal, platforma HR
Platforma HR pentru pontaj

Platforma HR - software în cloud pentru pontaj

Cu software-ul personalizabil de la HR Sincron ai multe opțiuni și flexibilitate în realizarea pontajului. Obții rapoarte complete pentru salariați și colaboratori într-un timp mai scurt, indiferent de cât de variați sunt timpii de lucru în firmă.

Software-ul pentru pontaj online Sincron HR oferă funcționalități avansate pentru înregistrarea și monitorizarea timpului de lucru al angajaților. Aceste funcționalități includ configurarea programului de lucru al angajaților, inclusiv orele de lucru normale, orele suplimentare și pauzele.

Software-ul de HR permite angajaților să își completeze singuri orele de lucru în mod online, facilitând astfel lucrul de la distanță. De asemenea, aplicația este disponibilă pe platforma Android, ceea ce permite înregistrarea pontajului de oriunde.

Un avantaj important pe care îl oferă anumite soluții de pontaj electronic, așa cum este Sincron HR Software, include integrarea cu alte programe, cum ar fi programul de salarizare sau de administrare de personal. În acest mod, datele sunt transferate în mod automat, asigurându-se consistența și precizia informațiilor în întreaga companie.

Și pentru că modul în care lucrează angajații este în permanentă schimbare, te ajutăm să-ți poți repartiza costurile cu salariile pe proiecte și centre de cost, încă din etapa de realizare a pontajului!

Vorbim despre un software HR în cloud complet și configurabil, așa încât ai acces la aceste date oriunde și oricând ai nevoie.

citește mai multe

Program pentru salarii – Sincron HR soft de calcul salarii

Salarizarea este una dintre activitățile de bază ale departamentului de HR, astfel că folosirea unui software pentru managementul resurselor umane care să eficientizeze acest proces a devenit crucială pentru modul de lucru al unei companii. Din fericire, software-ul HR configurabil Sincron îți aduce ușor toate informațiile pentru calculul salarial.

Software-ul de salarizare permite introducerea datelor relevante despre angajați, cum ar fi orele lucrate, tarifele salariale, deducerile și bonusurile. Pe baza acestor informații, software-ul efectuează calcule automate pentru determinarea salariului net al fiecărui angajat.

De peste 10 ani, misiunea noastră este să dezvoltăm soluții software HR care să contribuie la evoluția business-urilor în ansamblu. Ne concentrăm pe dezvoltarea unui produs complet și cât mai flexibil, combinând o tehnologie modernă cu experiența de consultanță în HRM. Focus-ul nostru este pe oferirea unui software HR configurabil care evoluează împreună cu nevoile pieței și pe serviciile de consultanță care să ajute clienții să obțină cât mai mult din utilizarea acestui produs, în sprijinul business-ului lor.

citește mai multe
Software HR - calcul salarial
Software HR - managementul performantei

Măsoară performanța și obiectivele cu un software de HR configurabil!

Managementul performanței angajaților este unul dintre cele mai importante procese HR. Îl putem defini ca acel set de sisteme și procese care au rolul de a susține angajatul, în așa fel încât performanțele lui să se ridice la nivelul potențialului său maxim.

Așază toată organizația pe aceeași direcție, derulează rapid procesul și operează cu diferite tipuri de evaluare și feedback, pentru un tablou complet, cu un software de HR.

Un software de management al performanței angajaților automatizează procesul de colectare a feedback-ului și permite obținerea de răspunsuri din partea tuturor celor implicați în proces.

Un dashboard centralizator în platforma software de HR este o componentă importantă care oferă o vedere de ansamblu și acces rapid la informațiile cheie despre resursele umane ale unei companii. Acesta permite utilizatorilor să vizualizeze și să gestioneze diverse aspecte ale activităților de HR într-un mod centralizat și convenabil.

citește mai multe

Training management cu un HR software online

Un software de training management este de ajutor și pentru angajați și pentru oamenii de HR. O platformă de administrare training îți va pune la-ndemână o bibliotecă de cursuri în care se centralizează atât cele de tip “Classroom” cât și cele de “E-learning” disponibile în organizație.

Per ansamblu, un software HRM de training management îți permite să realizezi mai eficient planificarea cursurilor și calendarul de training, centralizând cursurile necesare la nivel de echipă, departament sau companie, precum și resursele existente.

Utilizând un software HR de training management în cloud, care centralizează și automatizează o mare parte dintre fluxuri, trainerii și angajații pot evalua cursurile și da feedback. Software-ul de resurse umane este integrat cu Intranetul companiei, ceea ce crește transparența procesului în interiorul organizației.

citește mai multe
Software HR - training management
solutie HR, aplicatie intranet angajati

Portalul angajaților - comunicare internă cu un software de HR în cloud

Portalul angajaților reprezintă un software HR online dedicat exclusiv angajaților unei companii, care le oferă acces la diverse informații și servicii legate de angajare, resurse umane și dezvoltare profesională. Acest portal are ca scop facilitarea comunicării și interacțiunii angajaților cu compania și departamentul de resurse umane.

Software-ul HR online de comunicare internă Employee Portal este gândită să acopere nevoile formale și informale de comunicare în organizație. Îmbunătățește comunicarea folosind instrumentele la care ai acces prin interfața din software-ul HR dedicată angajaților și managerilor.

În portalul de comunicare internă a angajaților, poți anunța orice eveniment, post vacant sau oportunitate în companie. Sărbătoriți momentele de succes și utilizați aplicația pentru armonizarea fluxului de idei și nevoi între angajați și organizație.

Utilizați software-ul HR ca să vă apropiați din nou mai mult de oamenii din companie și să încurajați colaborarea între ei.

citește mai multe

Employee Self Service Portal – HR software self service angajați

Facilitățile de self-service pentru angajați îți pot salva mult timp și nervi. Cu Sincron HR Software, angajații au acces direct și imediat la documente și informații care îi privesc (contracte de muncă, zile de concediu, sesiuni de training) - evitând frustrarea; oamenii de HR se pot concentra pe alte aspecte, mai puțin administrative.

Self-service-ul există în toate modulele software-ului de HR Sincron, extinzând impactul și utilizarea soluției de la departamentul de HR la întreaga organizație. Punctul comun de acces al angajaților și managerilor la aceste funcționalități este o interfață dedicată acestora, separat de colegii de la resurse umane, direct în platforma de resurse umane.

citește mai multe
soft HR - self service angajati
software rapoarte HR

Analize și rapoarte detaliate cu software-ul de HR prin HR Analytics

HR Analytics, cunoscut și sub numele de analiză a resurselor umane, reprezintă procesul de utilizare a metodelor analitice și tehnologiei pentru a colecta, organiza și interpreta datele legate de resurse umane, în scopul luării deciziilor informate și strategice în cadrul departamentului de resurse umane și al întregii organizații.
Efectul extraordinar al digitizării în HR este, în sfârșit, accesul la date centralizate despre tot ce se întâmplă în departamentul tău.

Exploatează bogăția de informații precise pe care o poți obține cu un software de HR în cloud, generând rapoarte din doar câteva click-uri și analizând datele. Vei reuși astfel să consolidezi poziția HR-ului ca un Business Partner de încredere în organizație.

citește mai multe

Sincron HR software în cloud - aspecte tehnice

Discutăm despre tehnologie și implementarea unei soluții software HR care poate necesita customizări sau integrări cu alte sisteme existente. Fiecare companie are propriile ei proceduri și standarde de securitate legate de software-urile HR utilizate. Echipa de validare a unei platforme de HR înainte de achiziție poate include reprezentanți ai mai multor departamente – HR, achiziții, IT etc.
Platforma Sincron HR Software acoperă în profunzime multiple procese de HR și permite o gamă largă de setări, care să răspundă unor nevoi de HR diversificate. Ca atare, indiferent de modalitatea aleasă pentru utilizare, se recomandă în prealabil configurarea soluției de către echipa Sincron, printr-o etapă de analiză a nevoilor și implementare. Astfel, fiecare client va beneficia maxim de potențialul software-ului, în funcție de nevoile propriei organizații.
Găsești aici pentru început toate detaliile relevante pentru un om de HR, legate de aceste aspecte tehnice.

citește mai multe
software HR in cloud

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Beneficu Manager Software HR

Manager

HR Manager

Soluția gestionează tot ciclul de evoluție a angajatului în companie, “from hire to retire”, fiind centrul de informație unic pentru datele tuturor candidaților și angajaților din companie, de la cele individuale la cele legate de cerințe legislative.

Sistemul HR Sincron face adaptarea la normele GDPR specifice HR-ului mai clară și mai rapidă, facilitează administrarea de personal pentru grupuri de companii și oferă raportare rapidă, în timp real, pe toate procesele de HR.

Beneficu Angajat Software HR

Angajat

Beneficu Angajat Software HR

Angajat

Manager

La nivel de echipă, departament sau companie, mă ajută să am insight-uri de business și informații complete în timp real despre oamenii pe care îi coordonez.

Utilizarea soluției Sincron de către întreaga organizație contribuie la claritatea structurii organizatorice și a fluxurilor de raportare, la creșterea vitezei de recrutare și a comunicării în cadrul echipelor. Simt că evaluările de performanță se desfășoară mai coerent și se finalizează mai rapid, iar echipa mea pierde mai puțin timp interacționând cu aspectele administrative de HR.

Beneficu HR Manager Software HR

HR Manager

Beneficu HR Manager Software HR

HR Manager

Angajat

Folosind soluțiile Sincron HR Software, colaborarea și comunicarea cu colegii devine mai ușoară – de exemplu cu cei aflați fizic în alte locații sau cu cei pe care inițial nu îi cunosc suficient de bine, salvez timp folosind self-service-ul în HR pentru angajați, am avut o perioadă de Onboarding care m-a ajutat să încep cu dreptul în companie, apreciez transparența evaluărilor de performanță și îmi place să fiu la curent cu toate proiectele organizației.

Beneficu Manager Software HR

Manager