Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și informal. Noutățile aflate la o cafea vor exista întotdeauna. Asigură-te însă că mai ai și alte canale care să faciliteze această comunicare și cu care oamenii rezonează în epoca digitală.

1

Managementul comunicării cu angajații

Aplicația de comunicare internă Employee Portal este gândită să acopere nevoile formale și informale de comunicare în organizație.

Din punct de vedere al nevoilor formale, platforma intranet pentru angajați și manageri salvează timpul specialiștilor de resurse umane cu distribuirea procedurilor, comunicarea internă generată de procesul de onboarding, expunerea informațiilor actualizate despre companie și este instrumentul pe care se bazează facilitățile de self-service angajați.

Aici, în portalul de comunicare internă al angajaților, poți anunța orice eveniment, post vacant sau oportunitate în companie. Sărbătoriți momentele de succes și utilizați aplicația pentru armonizarea fluxului de idei și nevoi între angajați și organizație.

2

Comunicarea informală - încurajarea colaborării între angajați

Utilizați tehnologia ca să vă apropiați din nou mai mult de oamenii din companie și să încurajați colaborarea între ei. De exemplu, accesul tuturor la organigrama companiei oferă informații utile despre colegi și rolul lor în cadrul echipelor sau departamentelor, creând o imagine completă și transparentă a organizației.

O organizație mai mare, cu multiple locații și care folosește o aplicație intranet pentru angajati și manageri, poate vedea progrese în colaborarea între angajații din diverse locații, aflați pe poziții similare, chiar și numai datorită transparenței sporite în materie de acces la organigramă. E mai simplu să comunici cu cineva pe care știi deja cum îl cheamă și cu ce se ocupă. Similar pot progresa lucrurile și în comunicarea între membrii echipelor multi-departamentale. E mai ușor să-ți abordezi colegul de la tehnic cu care n-ai vorbit încă niciodată, când îl recunoști din poza de pe Intranet.

3

Suport pentru procesul de Onboarding

Secțiunea de „who is who” din aplicația intranet pentru angajați Employee Portal este unul dintre cele mai eficiente instrumente de bun venit și demarare a onboarding-ului. Informațiile din profilele angajaților sunt introduse în sistemul de resurse umane de către departamentul de HR, menținând standardul informațional stabilit și oferă informațiile relevante la nivel organizațional.

4

Prioritizarea recrutării interne

Promovați prin aplicația intranet Employee Portal noile oportunități de creștere în cadrul companiei.

Portalul angajaților reprezintă canalul oficial de recrutare internă a organizației. Dacă acest aspect este o prioritate pentru organizație, creați și implementați un întreg sistem de bonusare pentru angajații care ajută în procesul de recrutare prin referințe, folosind Employee Portal.

Alte soluții Sincron

HR Analytics Software – analiza datelor de HR și raportare

Realizează analiza datelor de HR și rapoarte cu soluția HR Analytics - Sincron HR Software, cel m...

citește mai multe

Software HR în cloud

Ți se pare important ca desfășurarea business-ului să nu mai depindă exclusiv de prezența oame...

citește mai multe

Organigrama unei firme – software HR, managementul organizației

Software organigramă – aplicație HR prin care identifici toate elementele necesare ca să “jon...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Program HR - portalul angajatilor

Manager

HR Manager

Cu aplicația intranet, reușim să oferim angajaților, într-un format prietenos, întreaga bibliotecă de proceduri de lucru, documente de HR sau template-uri grupate pe nevoile specifice ale fiecărui departament.

Comunicăm eficient cu angajații prin intermediul portalului angajaților, unde anunțăm orice eveniment, post vacant, promovare, oportunitate sau ocazie de sărbătorire, în timp real.

Dar poate aspectul cel mai important al sistemului intranet este că oferim suport pentru comunicarea informală, dând oamenilor o mână de ajutor pentru a colabora mai bine între ei.

Aplicatie intranet HR

Angajat

Aplicatie intranet HR

Angajat

Manager

Organizația comunică prin intermediul aplicației de comunicare internă în sistem “one to many”, salvând timp prețios. Oamenii au acces în mod centralizat la toate resursele și documentele de care au nevoie pentru a-și desfășura activitatea în bune condiții.

Organigrama este publică și oferă informații utile despre oameni și locul lor în organizație. Acest aspect simplifică comunicarea între departamente sau locații și colaborarea în echipe de proiect mai extinse.

Intranet angajati, comunicare interna

HR Manager

Intranet angajati, comunicare interna

HR Manager

Angajat

În viața particulară suntem obișnuiți deja de mult timp, prin intermediul rețelelor sociale și al Internetului, să găsim rapid informații și să contactăm oameni pe care nu îi cunoaștem personal.

O aplicație internă, cum este portalul angajaților, care să ofere beneficii similare și în rândul colegilor din organizație este necesară și binevenită. Incidența proiectelor mai complexe, care adună în echipă oameni ce inițial nu se cunosc între ei sau trebuie să colaboreze la distanță e în creștere. Un instrument de comunicare internă ne ajută să lucrăm mai bine împreună.

Program HR - portalul angajatilor

Manager