Program salarii – Sincron HR soft de calcul salarii

Salarizarea este una dintre activitățile de bază ale departamentului de HR, astfel că folosirea unui program program de calculare salarii este o parte importrantă pentru eficientizarea timpului și a proceselor de HR. Salarizarea este strâns legată de administrarea de personal și de pontaj, de aceea un soft de calcul salarii care integrează și aceste procese de HR are rolul său esențial în creșterea business-ul tău.

1

Aspecte legate de pontaj în programul de salarizare Sincron HR

Ține cu programul de salarii evidența pontajului pentru salariați și colaboratori, definește programul de lucru personalizat pentru utilizatori, permite utilizatorilor să-și raporteze direct orele de lucru sau fă asta printr-un responsabil, pe baza unui flux de aprobări definit la nivel de companie.

Importă cu soft-ul de salarizare în cloud Sincron HR Software orele de muncă din cititoarele de carduri de acces și ține-ți evidența separat pentru diversele tipuri de ore (regie, suplimentare, noapte, weekend etc.), în funcție de programul de muncă definit.

Ca input pentru calcul salarii, îți poți edita și valida pontajul pe baza căruia se vor efectua calculele pe ștatul de plată.

2

Cine și când lucrează - time management în soft-ul de calcul salarii

Scurtează timpul petrecut administrând cine și când lucrează, folosind fluxul intern de aprobări, din soft-ul de calcul salarii, editabil la nivel de companie. Gestionează și planifică ușor concediile, zilele libere și orele suplimentare cu ajutorul programului de salarizare în cloud.

Instrumentul pentru analiza datelor HR Analytics din Sincron HR Software te ajută să prelucrezi în mod flexibil, din diferite perspective, toate datele stocate în aplicația de resurse umane și să iei decizii rapide și informate.

Raportează aceste informații direct în aplicația de pontaj electronic și încarcă-le automat în simulările de calcul ale ștatului de plată. Cu soft-ul de salarizare poți să calculezi automat concediile medicale și sumele de recuperat de la FNUASS, pe baza existenței istoricului stagiului de cotizare.

3

Program salarii: configurează elementele de calcul salarii în soft-ul de salarizare

Ce poți personaliza sau configura, în funcție de propria politică salarială și legislația muncii cu programul de salarii? Sporuri și indemnizații, tipuri de prime - cu posibilitatea înregistrării atât a primelor brute cât și a celor nete, tichete de masă sau alte tipuri de tichete pentru salariați.

Cu soft-ul de salarizare poți importa prime sau rețineri pentru mai mulți angajați simultan. Te ajutăm cu declarația 112 – emisă automat în programul salarizare, conform datelor din ștatul de plată, precum și cu emiterea de declarații rectificative în cazul în care este necesar.

Și pentru că cifrele se interpretează mai bine în rapoarte, ai în programul de calculare salarii un generator de rapoarte customizabile, atât ca formă cât și ca informații, cu posibilitatea vizualizării tuturor elementelor componente ale ștatului de plată.

Puteți beneficia de configurarea și customizarea soft-ului de HR, adaptări ale fluxurilor și proceselor de HR, de la fluxul de cereri de recrutare sau fluxul de feedback al clienților, până la integrări cu alte software-uri, cum ar fi un ERP.

4

Program de contabilitate salarii și pontaj - simplificarea proceselor interne

Nu contează dacă ai unul sau o mie de angajați. Odată cu primul om din companie, e nevoie să rezolvi și salariile, pontajul și alte procese de HR legate de acestea. Și cum e vorba de cifre și o responsabilitate mare, sigur îți va fi mai ușor să apelezi la un program de contabilitate salarii și pontaj, pe care îl poți configura și care nu greșește când calculează.

Monitorizarea angajaților este un mod de a fluidiza procesele interne. Cu programul Sincron Hr ce integrează contabilitate salarii și pontaj, ai acces la numărul de ore lucrate și poți să vezi rapid toate datele la nivel de persoană, echipă sau departament. Astfel, departamentul de resurse umane are posibilitatea de a-și optimiza procedurile de salarizare, dar și acces la detalii utile despre modul de lucru al angajaților.

Descoperă suita completă de HR formată din soluțiile software online pentru Salarizare, Administrare de personal și Pontaj.

5

Beneficiile soluției Sincron HR ce integrează program de salarizare și pontaj online

Aplicațiile de pontaj online eficientizează procesele de HR legate de contabilitate – calcul salarii și de contorizare a orelor de program, reducând asftel timpul alocat și prevenind erorile de calcul.
Programul de salarizare și pontaj sunt instrumente utile de administrare a orelor lucrate, dar și surse importante de date și analize pentru echipa de management:

  • Cu ajutorul softului de pontaj, poți ține evidența timpului lucrat;

  • Ai acces la date legate de numărul de ore lucrate de un angajat, în timp real;

  • Înregistrarea și monitorizarea tipului de ore lucrate în programul de salarizare și pontaj online (în cloud), inclusiv la zilele de absență sau la ore suplimentare lucrate;

  • Cu programul de salarizare și pontaj, echipa de management poate înțelege mai bine cât și cum s-a lucrat la fiecare proiect, poate identifica procese interne de pot să fie eficientizate sau cum se pot reduce unele costuri;

  • Salarizarea și bonusarea devin mai transparente pentru angajați și pentru management;

  • Securitatea datelor legate de salarizare și alte informații confidențiale, Soft-urile moderne de HR în cloud asigură o securitate sporită a datelor confidențiale, în comparație cu datele din soft-urile tradiționale, on-premise sau instalate local.

  • Eficiența angajaților și rentabilitatea proiectelor sunt mai simplu de controlat cu un soft de calcul salarii și pontaj. Se pot monitoriza costurile pe proiecte și apoi corela cu veniturile, pentru a descoperi insight-uri utile și a decide ce mod de lucru este mai productiv.

6

Soft de HR în cloud - avantajele unui program complet de resurse umane în cloud

Administrare de personal – soluția software de HR în cloud îți permite să operezi cu ușurință modificări în contractele de muncă ale angajaților. Sunt numeroase astfel de situații: angajați care trec la timp parțial de lucru sau în șomaj tehnic, rezilieri de contracte, înregistrare acte adiționale, etc.

Pontaj – cu programul de pontaj online (în cloud) Sincron HR Software vei avea pontajul la zi pentru fiecare angajat. Softul Sincron oferă atât soluția pontării directe din aplicație, cât și cu ajutorul unui cititor de card. Programul de pontaj este corelat atât cu programul de salarizare, cât și cu Admin-ul de personal.

Salarizarea – un program de salarizare realizează calculul corect și la timp al salariilor. Folosirea unui program de contabilitate - calcul salarii în cloud asigură o mai mare flexibilitate în privința modificărilor și eliberarea imediată a documentelor angajaților (adeverințe, de exemplu).

Managementul performanței - stabilirea obiectivelor și monitorizarea performanței sunt importante pentru bunul mers al unei afaceri. Stabilirea de obiective clare și monitorizarea acestora în aplicația HR de managementul performanței ajută echipele să se alinieze – cu atât mai mult atunci când angajații lucrează de la distanță și coordonarea poate fi mai dificilă.

Alte soluții Sincron

Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajaților a cam tr...

citește mai multe

Aplicație de pontaj angajați – pontaj online, software HR în cloud

Aplicația de pontaj angajați – pontaj online integrat în softul ...

citește mai multe

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Program calcul salarii

Manager

HR Manager

Utilizarea unui program de calcul salarial ne salvează lunar mult timp și suntem mai relaxați. Marja de eroare e mult mai mică și avem o predictibilitate vis-à-vis de timpul necesar pentru pregătirea salariilor.

Fiind un subiect regulat mult prea important, apreciem precizia unei aplicații de salarii. Integrarea cu celelalte părți ale software-ului de HR ne dă mai multă vizibilitate asupra cifrelor la nivel de organizație și facilitează deciziile de business.

Software salarizare

Angajat

Software salarizare

Angajat

Manager

Investesc mai puțin timp cu inputul pentru salarii, cum ar fi informațiile despre pontaj, și există niște fluxuri de aprobări clar definite.

Posibilitățile de raportare din software-ul de salarii îmi permit să verific situația departamentului legată de costurile salariale, ore suplimentare, absenteism, plan de concedii etc, care toate au impact asupra rezultatelor de business.

Soft calcul salarii

HR Manager

Soft calcul salarii

HR Manager

Angajat

Rezultatul acestui proces mă afectează în mod direct, așa încât mă bucur și mi se pare normal ca firma să folosească un software pentru gestiunea salariilor, în condițiile în care vorbim despre atâtea cifre, spețe de calcul și situații diferite. Altfel, probabilitatea de a greși este foarte mare, și nu-mi doresc să am surprize legate de acest aspect.

În plus, utilizarea unui software asigură predictibilitate procesului de calcul, și pot fi sigur că nu se întârzie plata salariilor din cauză că a durat mai mult calculul lor.

Program calcul salarii

Manager