Software self-service pentru angajați

O parte din munca departamentului de resurse umane o reprezintă menținerea legăturii cu angajații, pentru furnizarea de informații de HR sau acces la diverse documente administrative. Această arie de activitate poate fi ușor eficientizată prin automatizare.

Obții mai multe beneficii simultan: câștigi timp pentru toți cei implicați în aceste schimburi de informații și elimini frustrările generate de așteptarea unui răspuns de la HR.

1

Mai multă libertate pentru angajați și colegii de la resurse umane

Facilitatea de self-service pentru angajați se bazează pe utilizarea aplicației de comunicare internă Employee Portal. În acest portal fiecare angajat are un cont și poate accesa direct documentele personale și informațiile care îl interesează, pe nivelul fiecăruia de autoritate.

Oferă oamenilor, în aplicația self-service pentru angajați, un loc unic, cunoscut și ușor de accesat, în care își pot urmări obiectivele, evaluările, programele de training, aprobările, concediile, fluturașii de salariu și orice alte documente administrative de HR care îi privesc în mod personal.

2

Automatizează inițierea de fluxuri de resurse umane

Același portal al angajaților oferă acces și la inițierea de fluxuri de resurse umane. De exemplu, cu aplicația self-service pentru angajați poți lansa direct de acolo, online, cererea de concediu sau de recrutare.

Fluxurile de aprobări pot fi setate în programul self-service angajați exact conform organigramei, aplicația de comunicare internă comunicând cu software-ul de management al organizației în care este setată organigrama.

3

O interfață și funcționalități de self-service gândite direct pentru utilizarea pe dispozitive mobile

Funcționalitățile de self-service pentru toți angajații au ca obiectiv principal înlesnirea rezolvării a diverse task-uri în mod direct, de către fiecare angajat, fără a mai fi nevoie de persoane intermediare, în special din rândul colegilor de la HR. Ca atare, un criteriu important ca aceste opțiuni de self-service să fie utile este ca ele să fie cât mai ușor accesibile și prietenoase în utilizare și de pe telefoane mobile.
Cum în ziua de azi oamenii rezolvă din ce în ce mai multe lucruri direct de pe mobil, pare firesc să se aștepte ca și aceste funcționalități de self-service, legate de job, să fie accesibile de pe mobil.

Întreaga soluție Sincron HR Software este dezvoltată după principiul de design de produs “mobile-first”. Asta înseamnă că aplicația oferă un design prietenos, gândit de la început pentru dispozitive mobile, prevenind alterarea design-ului și a fluxurilor dintr-o aplicație mai complexă atunci când se trece de la utilizarea pe desktop la cea pe mobil.
Prin urmare, angajații tăi vor putea să utilizeze fără grijă funcționalitățile de self-service ale aplicației de resurse umane, atât la birou, pe laptop, cât și în afara biroului, de pe telefonul mobil sau tabletă, rezolvându-și în mod elegant problemele.

Alte soluții Sincron

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

HR Analytics – analiza datelor și raportare HR

Realizează rapoarte de HR cu soluția Sincron HR Software - cel mai modern instrument de business i...

citește mai multe

Software HR în cloud

Ți se pare important ca desfășurarea business-ului să nu mai depindă exclusiv de prezența oame...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Program self-service angajati

Manager

HR Manager

Echipa mea de resurse umane salvează timp în mod indirect, prin faptul că toți anagajații au acces direct la documentele de HR care îi privesc, oricând au nevoie, prin aplicația self-service angajati.

Departamentul meu are în continuare grijă ca toată documentația respectivă să fie actualizată și disponibilă, dar oamenii sunt liberi să acceseze informațiile fără intermediul nostru, direct în programul self-service.

Software self-service angajati, automatizare HR

Angajat

Software self-service angajati, automatizare HR

Angajat

Manager

Oamenii mei apreciază libertatea pe care le-o oferă self-service-ul. În ultimii ani toți ne-am obișnuit cu utilizarea tehnologiei în viața de zi cu zi, ca să facem lucrurile mai comod și mai rapid. Informațiile pe care le accesează oamenii mei în aplicația self-service angajați, salvează timp pentru toată lumea, evitându-se nemulțumirile din cauza întârzierilor.

Pentru mine ca manager este o grijă în minus să știu că pot primi de exemplu pentru aprobare o cerere de concediu direct online, într-un sistem centralizat, ca să fiu prompt cu oamenii.

Aplicatie self service angajati

HR Manager

Aplicatie self service angajati

HR Manager

Angajat

Trăim într-o lume modernă, self-service-ul se întâlnește peste tot și este deja un standard pentru multe activități de rutină care se pretează la automatizare.

Mi se pare firesc să îl folosesc și aici, mai ales că ajută pe toată lumea.

Program self-service angajati

Manager