Aceleași piese.

Rezolvări diferite.

Alege un soft HRM care oferă servicii software HR specializate

Alegerea unui software de HR care să răspundă nevoilor companiei tale este un pas important, dar nu suficient.

 

Ca să te bucuri de toate beneficiile prezentate în timpul vânzării, implementarea să meargă ușor și adopția soluției în organizație să aibă succes, ai nevoie și de servicii software specializate pentru platforma HRM cu care vrei să lucrezi.

 

Astfel, ai nevoie de o suită de servicii, care, în fiecare dintre etapele interacțiunii cu furnizorul de software HR, să-ți asigure claritate, informații transparente și asistență de orice natură în utilizarea soft-ului HR. Îți pot fi de folos:

 

 • În etapa de cercetare a pieței – consultanță și ofertare bazată pe o pre-analiză a nevoilor companiei
 • La implementarea soft-ului HRM – suport la Go-Live și la roll-out-ul în organizație
 • În post-implementare – training, suport tehnic, mentenanță și asistență continuă pentru provocări de orice altă natură

Serviciile conexe software-ului de HR ales fac diferența între reușită și eșecul utilizării lui. Află mai multe despre serviciile de asistență tehnică și consultanță complementare soft-ului Sincron HR Software.

Consultanță Pre-Vânzare – soft de HR și servicii software asociate

Primul pas în alegerea unui soft de HR și a serviciilor software complementare, de asistență tehnică și consultanță de care are nevoie o organizație, este înțelegerea nevoilor de digitalizare ale clientului și punctul din care se pleacă:

 • cum își desfășoară acesta activitatea la momentul respectiv,
 • care sunt fluxurile și procesele de lucru,
 • unde sunt blocajele curente,
 • ce se dorește pentru viitor.

Ține cont că anumite automatizări vor avea impact asupra fluxurilor curente de lucru și este posbil să fie nevoie de o re-gândire și actualizare, înainte de începerea implementării platformei de resurse umane.

Consultanța pe care o acordă echipa Sincron în această etapă de discuții premergătoare vânzării oferă mai multe beneficii de ambele părți.
Pre-analiza nevoilor de business făcută de către consultanții noștri contribuie la:

 • înțelegerea fluxurilor implicate (de documente, de aprobări)
 • înțelegerea standardelor, regulilor și procedurilor interne ce trebuie respectate, restricții existente
 • descoperirea gap-urilor existente în procesele de HR
 • identificarea punctelor blocante
 • estimarea resurselor necesare în etapa de implementare.

Cu aceste detalii deja clarificate, clientul va primi o ofertă de preț realistă, iar procesul de achiziție a platformei de resurse umane, alături de serviciile pentru software-ul HR și de asistență tehnică va fi unul transparent – atât din punct de vedere al cotației de preț, cât și privitor la livrabilele proiectului – cine și cum va contribui pe parcursul implementării.

citește mai multe

Implementare soft HRM - asistență tehnică, servicii software

Ți-ai făcut temele legat de procesele de HR pe care vrei să le automatizezi cu soft-ul HRM online, dar până le vezi implementate și funcționând exact așa cum le-ai gândit, mai e un pas.

Aspectele principale ale serviciilor de implementare de care ne vom ocupa includ:

1) Analiza detaliată a nevoilor – un business analyst îți va dedica timp ca să înțeleagă organizația, oamenii și nevoile tehnice, ca aspecte fundamentale ale unui proiect reușit.
2) Acces la un consultant de implementare dedicat, care va juca și rolul de project manager.
3) Importul datelor în aplicația HR.
4) Setarea configurărilor potrivite pentru organizația ta, în funcție de nevoile anterior identificate în analiza de business.
5) Sprijin după Go-Live, în etapa de roll-out către organizație.

Pe toată durata implementării, consultantul nostru este alături de tine, pentru orice detalii, clarificări, lămuriri și validări, astfel încât echipa ta să poată gestiona acest proiect cât mai ușor iar tranziția la noul sistem să fie lină.

citește mai multe

Servicii de training pentru utilizatorii programului de resurse umane

Ai un software de HR implementat și ai dori ca beneficiile investiției să apară cât mai curând.

Sincron HR Software este o platformă care răspunde nevoilor de resurse umane ale tuturor angajaților unei companii – specialiști în HR, manageri, angajați.

Între aceștia, indiferent de modulele pentru care ai optat, membrii departamentului de HR vor deveni „heavy users”. Ca atare, au nevoie de informații mai detaliate despre soft-ul de HR, pentru toate procesele gestionate și pentru cât mai multe spețe posibile.

De aceea, pentru utilizatorii departamentului de resurse umane, care folosesc cel mai intens soluția, într-un grad mare de detaliu, oferim ca servicii complementare soft-ului de HR, programe de training. Acestea se fac:

 • Ca parte din implementare, înainte de Go-Live
 • În etapa de post-implementare, pentru a iniția noi membri ai echipei, pentru a aprofunda utilizarea software-ului HRM sau a descoperi noi funcționalități.

Astfel, se acordă sprijin pentru asimilarea treptată a tot ceea ce are de oferit programul de resurse umane, plus noutățile aduse în mod regulat în platforma Sincron HR Software.

citește mai multe

Suport tehnic pentru soft-ul HR Sincron

Din experiență, după Go-Live, știm că va exista o curbă de învățare în utilizarea aplicației și de adopție la nivelul organizației – perioadă care este foarte importantă pentru succesul proiectului pe termen lung. Printre provocările inițiale se numără familiarizarea cu aspectele mai de detaliu ale aplicației sau identificarea de bug-uri.

Rezolvarea acestor aspecte se face în principal prin serviciul de suport tehnic pentru soft-ul HR. Vei avea acces la un sistem de ticketing online unde poți raporta problemele și la un consultant cunoscut, la care poți apela live.

Pentru orice alt fel de nevoi, vei rămâne în legătură cu un consultant Sincron care să îți ofere consultanță și asistență pe tot parcursul colaborării, astfel încât relația să evolueze în mod pozitiv.

citește mai multe

Servicii de mentenanță

Un software HR este un produs dinamic, care evoluează în mod continuu. Schimbările regulate includ aspecte care vizează îmbunătățirea experienței utilizatorului, dezvoltarea de noi funcționalități, eliminarea bug-urilor sau efectuarea de update-uri legislative.

Pentru a avea acces permanent la cea mai recentă versiune a soft-ului de HR, în perioada de post-implementare, clienților li se oferă serviciile de mentenanță. Nu e nevoie să-ți faci griji, acestea fac parte din fee-ul lunar de utilizare a soluției. Astfel, ai siguranța că ai acces la cea mai completă funcțional și actualizată din punct de vedere legislativ versiune a aplicației HR.

citește mai multe

Asistență clienți și Key Account Management

Plăcerea și succesul utilizării unui software HR într-o organizație depind de mai multe aspecte. O parte dintre ele pot fi articulate încă de la începutul colaborării dintre client și furnizor, sau pot fi încadrate în categorii mai ușor de definit, cum ar fi suportul tehnic sau mentenanța.

La Sincron HR Software, noi considerăm că relația începută cu clientul odată cu semnarea contractului și implementarea soft-ului HR intră, în etapa de post-implementare, într-o nouă etapă a colaborării. Această etapă este marcată de provocările adopției soluției în organizație, de cultura companiei, de dinamica echipei de HR și multe altele.

De aceea, rămânem alături de clienții noștri prin servicii de key account management și asistență generală în folosirea soluției. Prin acest client service înțelegem să ne ajutăm clienții să-și crească nivelul de utilizare a soluției și să ajungă să extragă cât mai multă valoare din utilizarea aplicației.
Pentru că, în final, pe termen lung, ne interesează satisfacția generală a clientului și contribuția concretă pe care o are la progresul business-ului, folosind platforma Sincron HR Software.

citește mai multe

Consultanță pentru achiziție software HR prin Granturi de Investiții IMM-uri 2020

Peisajul de business se schimbă rapid și dramatic. Poate organizația ta a trecut deja 100% la lucrul de acasă, poate utilizați “ work from home-ul” doar parțial, sau angajații trebuie să vină în continuare la job.

Oricum ar fi, un software de resurse umane care să vă conecteze pe toți, să fie accesibil online de oriunde s-ar afla fiecare membru al echipei, sa crească viteza operațională pentru diferitele sarcini de îndeplinit în cadrul proceselor de resurse umane, să scadă incidența erorilor umane sau să crească transparența modului în care operează organizația, ar fi de dorit.

Acum poți achiziționa un software de HR prin Granturi de Investitii IMM-uri 2020.

Deci dacă simți că a venit în sfârșit momentul să faceți acest pas spre modernizare, sau aveți deja niște sisteme, dar acestea sunt învechite sau funcționează doar local, nefiind accesibile tuturor în cloud, sau nu sunt corelate între ele (legacy systems), echipa HR Sincron te ajută cu produsul software și serviciile aferente.

În plus, pentru acces la finanțare prin fondurile UE nerambursabile, te direcționăm către partenerii noștri în consultanță – buni cunoscători ai industriei de resurse umane.

Împreună, te putem ajuta să achiziționezi produsul software HR de care ai nevoie într-o lume în continuă schimbare!

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo