Servicii de implementare și configurare software HR

Cu siguranță te-ai gândit să folosești un software HR pentru a ușura munca oamenilor de HR din compania ta, dar ți-e teamă că va fi dificilă implementarea acestuia cu toate configurările necesare? Echipa Sincron HR Software te ajută cu tot ce ai nevoie, pentru ca experiența echipei tale cu acest soft HRM să fie una plăcută și benefică.

1

În ce constă procesul de implementare și configurare a soft-ului HRM?

Știm că oamenii de HR mai au și alte lucruri de făcut în afară de a implementa un software de HR. De aceea lucrăm cot la cot cu toată echipa de proiect a clientului, pe toată durata implementării, și ne asigurăm că avem inputul clientului în punctele critice. Restul îl facem noi.

Mai concret:

 1. Realizăm împreună cu tine analiza de business, ca punct de pornire a proiectului
 2. Îți punem la dispoziție un consultant dedicat, care va acționa ca manager de proiect din partea noastră
 3. Configurăm platforma, utilizând multiplele setări existente, conform nevoilor identificate în analiza de business
 4. Ne ocupăm de importul de date ale angajaților în noul software
 5. Asigurăm training-ul întregii echipe de HR
 6. Te asistăm la Go-Live și la roll-out-ul la nivel de organizație

Ce este analiza de business și care este rolul ei?

În etapa de pre-vânzare, consultanții noștri au stat de vorbă cu tine și au făcut o pre-analiză a nevoilor tale de business, pentru o ofertare comercială cât mai realistă. Acum mergem mai în detaliu, cu analiza de business completă.

În această etapă de “descoperire”, vei sta de vorbă cu unul dintre analiștii noștri de business cu experiență, care înțelege cu precizie nevoile de business și le „traduce” în limbaj tehnic. El are un rol important în înțelegerea subtilităților modului în care operează HR-ul în companie, putând anticipa cum anume vor impacta aceste aspecte specifice configurarea și implementarea software-ului.

Colegul nostru, alături de echipa ta, vor trece prin aspectele mai de profunzime pe care le implică configurarea și implementarea soft-ului HR. Fiecare este încurajat să pună întrebări, să exprime dileme, să ceară detalii.

Analiza de business se concentrează pe fluxurile și procesele de HR din companie și pe modul în care se îmbină unele cu altele. Astfel, se identifică potențialul de optimizare a acestor procese, blocajele, aspectele redundante, zonele cu risc și ariile neacoperite. De asemenea, se ghidează organizația în menținerea conformității cu regulile și reglementările în continuă schimbare.

Se mai iau în considerare și practicile curente de HR, documentația, politicile și procedurile specifice sistemului de resurse umane al organizației, astfel încât per ansamblu să se identifice corect toate așteptările la nivel operațional.

În baza analizei de business:

 • Se fac recomandări pentru configurarea și optimizarea fluxurilor de lucru
 • Se discută despre adaptarea și implementarea aplicației de HR în parametrii de lucru ai clientului, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor specifice – în funcție de diferite aspecte, inclusiv mărimea companiei și particularitățile industriei
 • Se finalizează designul proceselor de HR

Analiza de business se finalizează cu o fișă de implementare.
Cu acest document validat și agreat de ambele părți, se trece la implementarea efectivă a aplicației de resurse umane Sincron.

Configurarea soft-ului HR, una dintre etapele implementării

Fiecare organizație este unică în felul său. De aceea, un aspect important al oricărei implementări de succes este înțelegerea particularităților activității de HR din respectiva organizație. Ne așteptăm ca fiecare companie să aibă anumite cerințe de “customizare” și adaptare a soluției de HR la propriile fluxuri și procese.

Pentru a face lucrurile mai simple, în timp am integrat în software-ul de resurse umane numeroase opțiuni de configurare. Acestea permit adaparea soluției de HR la o diversitate mare de situații, fără noi dezvoltări software care să implice resurse suplimentare de ambele părți.

Folosind serviciile de implementare și configurare a soft-ului HR oferite de echipa Sincron HR Software vei putea să:

 • Construiești o configurație care să încorporeze cele mai bune practici în domeniul resurselor umane din industria în care activezi
 • Accelerezi dezvoltarea sistemului de HR pentru a rentabiliza mai rapid investițiile în resursele umane
 • Atragi managerii de departamente în procesul de dezvoltare a angajaților și să îi implici activ în acest proces

2

Beneficiile serviciilor de implementare a soft-ului de HR

Unul dintre clienții noștri explică: După discuțiile din etapa de analiză de business purtate cu echipa Sincron HR am realizat că există direcții în care ne putem optimiza procesele interne.
În etapa de implementare a soft-ului HRM am putut realiza o configurație a platformei de resurse umane care să susțină mai bine eforturile de dezvoltare a organizației.

Alte servicii conexe platformei Sincron HR Software

Consultanță Pre-Vânzare în alegerea software-ului HRM în cloud

citește mai mult

Servicii de training pentru utilizatorii programului de resurse umane

citește mai mult

Servicii post-implementare software HR: suport tehnic și asistență tehnică

citește mai mult

Servicii de mentenanță a soft-ului HR

citește mai mult

Servicii post-implementare software HR: asistență clienți, key account management

citește mai mult

Achiziționează un software de HR prin Granturi de Investitii IMM-uri 2020

citește mai mult

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo