Soft de salarizare online – program HR în cloud

Nu contează dacă ai unul sau o mie de angajați. Odată cu primul om din companie, e nevoie să rezolvi și salariile.

Și cum e vorba de cifre și o responsabilitate mare, sigur îți va fi mai ușor să apelezi la un program de HR în cloud, pe care îl poți configura și care nu greșește când calculează. Probabil ai învățat destulă matematică la școală, acum poți face altceva mai valoros pentru business-ul tău, în timp ce salariile sunt gata corect și la timp.

Descoperă suita completă de HR formată din soluțiile software online pentru Salarizare, Administrare de personal și Pontaj.

1

Aspecte legate de pontaj în cadrul aplicației de salarizare

Ține cu programul de salarii evidența pontajului pentru salariați și colaboratori, definește programul de lucru personalizat pentru utilizatori, permite utilizatorilor să-și raporteze direct orele de lucru sau fă asta printr-un responsabil, pe baza unui flux de aprobări definit la nivel de companie.

Importă cu soft-ul de salarizare în cloud Sincron HR Software orele de muncă din cititoarele de carduri de acces și ține-ți evidența separat pentru diversele tipuri de ore (regie, suplimentare, noapte, weekend etc.), în funcție de programul de muncă definit.

Ca input pentru calcul salarii, îți poți edita și valida pontajul pe baza căruia se vor efectua calculele pe ștatul de plată.

2

Cine și când lucrează - time management în soft-ul de calcul salarii

Scurtează timpul petrecut administrând cine și când lucrează, folosind fluxul intern de aprobări, din soft-ul de salarii, editabil la nivel de companie. Gestionează și planifică ușor concediile, zilele libere și orele suplimentare cu ajutorul software-ului de calcul salarial în cloud.

Instrumentul pentru analiza datelor HR Analytics din Sincron HR Software te ajută să prelucrezi în mod flexibil, din diferite perspective, toate datele stocate în aplicația de resurse umane și să iei decizii rapide și informate.

Raportează aceste informații direct în aplicația de pontaj electronic și încarcă-le automat în simulările de calcul ale ștatului de plată. Cu soft-ul de salarizare poți să calculezi automat concediile medicale și sumele de recuperat de la FNUASS, pe baza existenței istoricului stagiului de cotizare.

3

Configurează-ți în mod customizat elementele de calcul în soft-ul de salarizare

Ce poți personaliza sau configura, în funcție de propria politică salarială și legislația muncii cu programul de salarii? Sporuri și indemnizații, tipuri de prime - cu posibilitatea înregistrării atât a primelor brute cât și a celor nete, tichete de masă sau alte tipuri de tichete pentru salariați.

Ca să-ți facem viața mai ușoară, cu soft-ul de salarizare poți importa prime sau rețineri pentru mai mulți angajați simultan. Te ajutăm cu declarația 112 – emisă automat conform datelor din ștatul de plată, precum și cu emiterea de declarații rectificative în cazul în care este necesar.

Și pentru că cifrele se interpretează mai bine în rapoarte, ai în software-ul de calcul salarial un generator de rapoarte customizabile, atât ca formă cât și ca informații, cu posibilitatea vizualizării tuturor elementelor componente ale ștatului de plată.

Puteți beneficia de configurarea și customizarea soft-ului de HR, adaptări ale fluxurilor și proceselor de HR, de la fluxul de cereri de recrutare sau fluxul de feedback al clienților, până la integrări cu alte software-uri, cum ar fi un ERP.

Alte soluții Sincron

Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajților a cam tre...

citește mai multe

Aplicație de pontaj online – software HR în cloud

Cu siguranță pontajul lunar este un lucru util pentru organizație și angajați, dar de ce să-l ...

citește mai multe

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Program calcul salarii

Manager

HR Manager

Utilizarea unui program de calcul salarial ne salvează lunar mult timp și suntem mai relaxați. Marja de eroare e mult mai mică și avem o predictibilitate vis-à-vis de timpul necesar pentru pregătirea salariilor.

Fiind un subiect regulat mult prea important, apreciem precizia unei aplicații de salarii. Integrarea cu celelalte părți ale software-ului de HR ne dă mai multă vizibilitate asupra cifrelor la nivel de organizație și facilitează deciziile de business.

Software salarizare

Angajat

Software salarizare

Angajat

Manager

Investesc mai puțin timp cu inputul pentru salarii, cum ar fi informațiile despre pontaj, și există niște fluxuri de aprobări clar definite.

Posibilitățile de raportare din software-ul de salarii îmi permit să verific situația departamentului legată de costurile salariale, ore suplimentare, absenteism, plan de concedii etc, care toate au impact asupra rezultatelor de business.

Soft calcul salarii

HR Manager

Soft calcul salarii

HR Manager

Angajat

Rezultatul acestui proces mă afectează în mod direct, așa încât mă bucur și mi se pare normal ca firma să folosească un software pentru gestiunea salariilor, în condițiile în care vorbim despre atâtea cifre, spețe de calcul și situații diferite. Altfel, probabilitatea de a greși este foarte mare, și nu-mi doresc să am surprize legate de acest aspect.

În plus, utilizarea unui software asigură predictibilitate procesului de calcul, și pot fi sigur că nu se întârzie plata salariilor din cauză că a durat mai mult calculul lor.

Program calcul salarii

Manager