Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajaților a cam trecut, te vor bucura automatizările pe care ți le oferă software-ul de administrare a personalului Sincron la fiecare pas și ordinea pe care o menține în toate actele importante.

Descoperă suita software completă pentru administrare resurse umane – core HR formată din soluțiile software pentru Administrare de personal, Pontaj și Salarizare.

1

Centralizarea activității prin soft-ul de administrare personal al Sincronhr HR Software

Soluția software de administrare de personal este „umbrela” sub care gestionezi toată documentația și procedurile legale necesare pentru toți angajații și colaboratorii companiei tale.

Cu software-ul de administrare de personal, Sincron sprijină centralizarea acestei activități la nivel de organizație sau grup de firme. Se gestionează simultan contracte pentru mai multe companii, oferind astfel suport tuturor companiilor care fac parte dintr-un grup de firme, într-o singură soluție la nivel de grup. Pentru fiecare companie se pot defini, în aplicația de administrare resurse umane, elementele specifice (persoanele autorizate să semneze contracte de munca, template-uri de contracte).

2

Dosarul electronic al angajatului în soft-ul de administrare de personal

În aplicația pentru administrarea personalului, ai la dispoziție în orice moment un dosar electronic al angajatului, unde gestionezi ușor toate datele legate de acesta: datele personale complete, informații contractuale, evidența modificărilor ce pot fi necesare pentru calcularea salariilor, documente (diplome, certificări, etc.), concedii sau alte informații colectate în timpul diferitelor procese prin care a trecut deja în organizație, de exemplu recrutare, evaluarea performanțelor, training.

Tot în software-ul de resurse umane - administrare de personal generezi și gestionezi contractele de muncă, cu toate modificările, raportările conform legii sau încheierea lor. Dacă ai contracte multiple pentru un angajat, acum le ții mai ușor evidența.

Platforma Sincron HR Software pentru resurse umane integrează cel mai modern instrument de business intelligence (BI) actual și te ajută să accesezi toate datele ce țin de administrarea personalului stocate în aplicația de resurse umane, să le prelucrezi ușor și rapid. Cu funcționalitatea de HR Analytics poți să analizezi diverși indicatori de performanță, să monitorizezi datele de HR la nivel mai extins, creând dashboard-uri personalizate, dinamice, și rapoarte interactive care facilitează colaborarea în echipă.

Și ca să mai salvezi timp, dacă e nevoie, poți modifica în bloc anumite elemente contractuale, generând automat documentele necesare în aplicația de resurse umane - administrare personal.

3

Soft-ul de administrare personal în cloud – biblioteca ta electronică de documente

Ai scăpat în sfarșit de munții de hârtie din birou și știi oricând unde găsești rapid toate documentele de care ai nevoie pentru administrarea personalului.
Gestionează în aplicația de administrare resurse umane copiile electronice ale documentelor, certificatelor sau diplomelor de studii pentru angajații tăi. Urmărește documentele și certificatele emise pentru fiecare angajat.

4

Automatizări ale administrării de personal și proceselor conexe

În aplicația de administrare resurse umane Sincron HR, soluțiile de Managementul organizației, Recrutare, Onboarding, Administrare de personal sau Training sunt inter-conectate și utilizează aceeași bază de date. Astfel, informațiile și documentele colectate într-o anumita etapă sunt disponibile și folosite automat când devin necesare într-o etapă ulterioară.

De exemplu, organigrama este populată automat ținând cont de informațiile din fișa de onboarding și de cele legate de structura organizatorică internă. Urmărește cursurile și specializările pentru fiecare angajat sau accesează planul de Onboarding al fiecăruia.

5

Administarea personalului - pontaj și managementul timpului

Gestionează timpul de concediu al angajaților și timpul de concediu medical, cu posibilitatea de a vedea istoria și situația actuală. Crează cu soft-ul de administrare resurse umane un flux de aprobare pentru înregistrarea, gestionarea și planificarea concediilor și a orelor suplimentare pentru toți angajații.
Nu în ultimul rând, gestionează beneficiile pentru fiecare angajat.

Ca să te bucuri de toate beneficiile unui software de HR este nevoie ca și configurarea pentru utilizare să fie bine făcută. Sincron HR Software îți oferă, la achiziția aplicației de administrare resurse umane, servicii de HR complementare aplicației de resurse umane, precum audit HR și design de procese de HR, consultanță pentru implementare și dezvoltări personalizate, training pentru utilizatori.

Alte soluții Sincron

Aplicație de pontaj angajați – pontaj online, software HR în cloud

Aplicația de pontaj angajați – pontaj online integrat în softul ...

citește mai multe

Program salarii – Sincron HR soft de calcul salarii

Salarizarea este una dintre activitățile de bază ale departamentului de HR, astfel că folosirea ...

citește mai multe

Software managementul performanței – soft resurse umane în cloud

Managementul performanței angajaților și al obiectivelor e cu siguranță mai mult decât un buzz...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Software administrare personal manager

Manager

HR Manager

Folosind Software-ul de Administrare de personal am la dispoziție oricând dosarul electronic al angajatului.
Am deci la-ndemână toate informațiile legate de acea persoană în relația cu organizația: date personale, informații contractuale, documentele angajatului (diplome, certificări, etc.) concedii și alte informații colectate în timpul diferitelor procese de HR, de exemplu în timpul recrutării, al sesiunilor de evaluare a performanțelor sau de training.
De asemenea, am acces la informațiile pe care le publică în contul său din Employee Portal, pentru care am drept de editare.

Aplicatie HR – administrare angajati

Angajat

Aplicatie HR – administrare angajati

Angajat

Manager

De ajutor pentru mine în cadrul soluției de Administrare de personal este controlul precis al orelor de muncă.
Mă interesează să primesc notificări despre orele cumulate de aceeași persoană în baza mai multor contracte de muncă și să fiu atenționat atunci când există abateri (de exemplu depășirea numărului de ore legale de muncă cumulate pe mai multe contracte de muncă).

Soft HR manager – administrare angajati

HR Manager

Soft HR manager – administrare angajati

HR Manager

Angajat

E relaxant să știu de unde pot să obțin toate informațiile de care am nevoie ca să-mi desfășor activitatea. Prin Employee Portal – instrumentul pentru comunicare internă, am acces la toate informațiile și documentele care mă privesc (propriul contract de muncă, zilele de concediu etc).
Organizarea mai bună a tuturor documentelor de HR ne ajută pe toți - și pe mine, și pe colegii din HR.

Software administrare personal manager

Manager