Software de training management – aplicație HR în cloud

Procesul de training este o componentă importantă a zonei de human capital management. Cu instrumentul potrivit, cum ar fi un program de management al training-urilor, te poți preocupa mai mult de partea calitativă și legătura cu oamenii cărora le este dedicat acest proces.

Managementul propriu-zis al activităților de formare profesională se va face mai simplu, facilitând procesul de învățare și accelerarea performanțelor.

1

Gestiunea activităților de training cu soft-ul HRM online

Activitățile realizate sub această umbrelă a programelor de formare profesională sunt destul de diversificate, variind de la cursuri recomandate în urma evaluărilor de performanță la cursuri obligatorii din punct de vedere legal. În funcție de tipul lor, aceste cursuri pot fi mai urgente sau cu un impact direct mare în activitatea de zi cu zi, sau mai relaxate și cu impact pe termen mediu, fără o presiune de timp.

Când jonglezi cu sute de angajați și o mare diversitate de cursuri disponibile, trebuie să folosești un software de training management, cu care să poți gestiona ușor participarea oamenilor la training – planificarea, înrolarea, verificarea participării propriu-zise, re-programarea, colectarea și centralizarea feedback-ului de la toate părțile implicate.

Întotdeauna vor exista schimbări de ultim moment și activități critice din punct de vedere timing, așa încât e de folos să ai la-ndemână datele agregate și instrumente de raportare într-un program de gestiune a activităților de formare profesională. Pentru deciziile de management folosește raportările agregate pe perioade lungi sau la nivel de companie pe care software-ul de gestiune activități de training le generează.

2

Cu un software training management, automatizezi procesele și te eliberezi de fișierele Excel

Centralizează, cu aplicația de gestiune a activităților de formare profesională, întreaga activitate de training la nivel de organizație, evidențiind necesarul inițial, calendarul propriu-zis de cursuri aprobate și bugetate și cursurile efectiv realizate. Programul de management al training-ului cuantifică rezultatele, prezintă statusul curent pe proces și automatizează fluxurile de înrolare și aprobarea participării la training.

Rezolvă deci elegant și la timp obținerea aprobărilor și semnăturile necesare din partea managerilor cu software-ul de training management. Sistemul realizează managementul fluxului de aprobări conform setărilor specifice organizației tale.
Integrează nevoile de training provenite din procesele de evaluare și dezvoltare profesională cu cele din perioada de onboarding.

3

Centralizează feedback-ul pe programele de training cu soft-ul de HR în cloud

Utilizând un software de training management în cloud, care centralizează și automatizează o mare parte dintre fluxuri, trainerii și angajații pot evalua cursurile și da feedback. Aplicația de resurse umane este integrată cu Intranetul companiei, ceea ce crește transparența procesului în interiorul organizației.

Cursurile sunt niște resurse accesibile, vizibile tuturor angajaților. Aceștia pot să aplice online, prin intermediul portalului de comunicare internă (portalul angajaților), și tot aici pot să ofere feedback.

Alte soluții Sincron

Employee Self Service Portal – software self service angajați

Un soft self-service pentru angajați aduce multiple beneficii, de la reducerea sau simplificarea un...

citește mai multe

Portalul angajaților pentru comunicare internă – intranet pentru angajați

Comunicarea internă este liantul între toate elementele din organizație, la nivel formal și info...

citește mai multe

HR Analytics Software – analiza datelor de HR și raportare

Realizează analiza datelor de HR și rapoarte cu soluția HR Analytics - Sincron HR Software, cel m...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Gestiune activitati formare profesionala

Manager

HR Manager

Centralizarea training-urilor cu o aplicație de gestiune a activităților de formare profesională îmi oferă mai multă acuratețe și control al informațiilor. Avem o situație clară a modificărilor de training la orice nivel, datorită calendarului de training centralizat. Păstrând istoricul și feedback-ul grupelor anterioare, aplicația de HR mă ajută să îmbunătățesc livrarea de conținut, adaptându-l la nevoile organizației.

Un alt element util este reducerea timpilor de analiză și raportare a rezultatelor programelor de training.

Program management training angajati

Angajat

Program management training angajati

Angajat

Manager

Cursurile de orice fel presupun investirea unor resurse – timp, bani, costul de oportunitate al altor activități pe care angajatul nu le face în acel interval de timp.

Folosind componenta de analiză și raportare, software-ul de training management gestionează procesele de training și agregă rezultatele tuturor cursurilor - din onboarding, repetitive, custom. Îmi oferă o situație clară a randamentului investiției în programele de învățare și formare, pe diferite nivele ale organizației. Mă pot baza pe cifre clare ca să iau decizii pentru creșterea ROI-ului pe procesele de training.

Software gestiune training angajati

HR Manager

Software gestiune training angajati

HR Manager

Angajat

Integrarea software-ului de training management cu Intranetul companiei, prin portalul angajaților, aduce în prim plan procesul de training și îl face mai palpabil, mai accesibil. Lista cursurilor este la-ndemâna tuturor; sunt niște resurse publice pentru care fiecare dintre noi poate să aplice.

Folosim o soluție multi-user care încurajează sharing-ul de informații și know-how.

Gestiune activitati formare profesionala

Manager