Software HR complet
pentru era digitală

Software HR în cloud - soluție HRM completă și configurabilă

Folosește un software de HR configurabil, gândit și construit din perspectiva „mobile-first”, care îți deschide drumul către digitalizarea proceselor în HRM: ai mai multe date despre oamenii din organizație și tot ansamblul activităților din departament. Cele mai multe dintre activitățile de HR se pot automatiza, salvând timp și reducând costurile. Accesul imediat la date actualizate și cuprinzătoare este un “must have“ în managementul oricărei companii care vrea să rămână relevantă pe piață.

Dar asta nu e tot.

 

HR-ul rămâne leader-ul gestionării acestei platforme. Utilizarea ei implică însă întreaga organizație. Cu un software HR, toți angajații au acces la funcționalități de self-service din toate ariile de HR, iar managerii beneficiază și ei de automatizări pentru desfășurarea proceselor care au o componentă de HRM.

Pe plan strategic, utilizarea platformei Sincron HR Software ca soluție completă și personalizabilă de HRM are potențialul de a face bine întregii organizații: aduce HR-ul în mod real mai aproape în viața zilnică a angajaților și îi oferă, prin automatizări, respiro-ul necesar pentru a se concentra mai mult pe oameni și pe factorii cheie care le influențează entuziasmul pentru job.

 

Dacă ești un profesionist care se uită spre viitor și îi anticipează provocările, sperăm să te bucure două dintre caracteristicile fundamentale ale soluției noastre. Sincron HR Software este o platformă HR în cloud, dezvoltată de la început ca „mobile-first” – compatibilă cu dispozitivele mobile cu conexiune la internet.

Pe lângă accesul imediat garantat de o conexiune la internet, aplicația pentru resurse umane a fost gândită direct pentru accesare de pe dispozitive mobile (smart-phones, tablete), ea fiind în continuare utilizabilă și pe laptop. Această abordare modernă acordă prioritate unui design de produs prietenos și facilitează utilizarea software-ului HR de către toți angajații, oriunde s-ar afla aceștia.

Solutia Integrata Sincron Talent Management image

Soluțiile Sincron pentru diferitele procese de HRM

Solutie HR completa pentru managementul organizatiei

Managementul organizației

Ai un milion de lucruri de făcut în departamentul tău de HR? Asigură-te că începi prin a-ți construi o fundație solidă de lucru, ca să ai apoi la-ndemână toate elementele necesare.

Îți oferim soluția completă și configurabilă de HRM în care să-ți definești structura organizației și rolurile, prin funcții și fișe de post. Cu software-ul de resurse umane Sincron HR alcătuiește pentru fiecare rol matricea competențelor, gestionează situația personalului prin modele de staffing sau definește și utilizează organigrama în cel mai mic detaliu.

citește mai multe

Software HRM pentru recrutare

Când provocarea umplerii pozițiilor libere atinge cote maxime, recrutarea cu ajutorul unui sistem HRM performant rămâne o funcție vitală în strategia de talent management a organizației.

Suntem alături de tine pe tot parcursul procesului de recrutare, prin gestiunea surselor de recrutare, comunicare rapidă, postări în job-board-uri și social media, filtrări ale bazei de date după multiple criterii, evaluarea candidaților. Experiențele pozitive ale candidaților creează un avantaj competitiv pentru anagajator și întăresc employer branding-ul.

Soluția noastră software HR în cloud respectă cerințele GDPR legate de colectarea datelor personale ale candidaților.

citește mai multe
Software HR, aplicatie recrutare personal
Onboarding angajati - solutie HR completa

Onboarding

Deși onboarding-ul este adesea scurt ca perioadă, experiența avută de noul angajat în timpul acestui proces are impact major în business. Studiile arată că platformele HRM și programele eficiente de onboarding cresc productivitatea și rata de retenție a noilor veniți.

Folosește un software de HR configurabil în funcție de procesele interne ca să îmbunătățești aceste prime experiențe în cadrul organizației, creând fișe de onboarding cu activități predefinite sau pregătind planuri individuale pentru fiecare nou angajat. Minimizează complicațiile administrative și implică automat în proces pe toți membrii relevanți ai echipei. Oferă transparență și claritate, câștigă încredere și entuziasm.

citește mai multe

Administrare de personal cu un software de HR configurabil

Dacă ai bătăi de cap cu gestionarea datelor angajaților din cauza sistemelor diferite în care le salvezi acum, te va încânta un soft de resurse umane care te ajută să le regăsești pe toate, oricând ai nevoie, sub aceeași umbrelă - în dosarul electronic al fiecărui angajat. Complementar, poți vedea și utiliza datele angajaților direct în baza de date de angajați. Bonus ai și o bibliotecă electronică cu toate actele și documentele organizate la zi. Cu un software de HR configurabil vei ține sub control toate informațiile de pe traseul angajatului în companie, “from hire to retire”. În plus, vei fi mult mai rapid pe plan operațional, având diverse instrumente care-ți permit să personalizezi documentele, să folosești diverse template-uri definite de tine și să automatizezi îndeplinirea activităților.

Ai nevoie de o actualizare urgentă a contractelor de muncă pentru toți angajații? Se poate - ASAP și automat cu un software de HRM performant. Asiguri recrutarea pentru un grup de companii, și oamenii sunt împărțiți între diverse firme? Fă-ți viața mai ușoară și redu complexitatea activității cu Sincron HR Software pentru administrare de personal.

citește mai multe
Administrare personal, platforma HR
Platforma HR pentru pontaj

Pontaj

Cu software-ul personalizabil de la HR Sincron ai multe opțiuni și flexibilitate în realizarea pontajului. Obții rapoarte complete pentru salariați și colaboratori într-un timp mai scurt, indiferent de cât de variați sunt timpii de lucru în firmă.

Configurează-ți turele de lucru, evidențiază-ți separat diversele tipuri de ore (regie, suplimentare, noapte, weekend etc.), setează fluxuri interne de aprobare, importă orele de muncă din cititoarele de carduri de acces în software-ul de HR în cloud sau creează reguli personalizate în funcție de politicile companiei, pentru corelarea pontajului cu calculul salarial.
Și pentru că modul în care lucrează angajații este în permanentă schimbare, te ajutăm să-ți poți repartiza costurile cu salariile pe proiecte și centre de cost, încă din etapa de realizare a pontajului!

Vorbim despre o soluție HR completă și configurabilă, în cloud, așa încât ai acces la aceste date oriunde și oricând ai nevoie.

citește mai multe

Salarizare

Rularea salariilor e inevitabilă pentru un business. Din păcate, fără o platformă HRM pentru automatizare și evitarea erorilor, mănâncă mult timp.
Din fericire, în soft-ul configurabil HR Sincron îți aduci ușor toate informațiile pentru calculul salarial. Imporți pontajul, faci simulări, îți configurezi prime, sporuri, indemnizații, tichete de masă, alte beneficii și le calculezi automat, pe baza regulilor definite de tine, generezi automat ștatul de salarii sau declarația 112. Mai rapid? Sigur. E nevoie și de rapoarte? Cu plăcere – decide tu cum le dorești.

De peste 10 ani, misiunea noastră este să dezvoltăm soluții software HR care să contribuie la evoluția business-urilor în ansamblu. Ne concentrăm pe dezvoltarea unui produs complet și cât mai flexibil, combinând o tehnologie modernă cu experiența de consultanță în HRM. Focus-ul nostru este pe oferirea unui produs care evoluează împreună cu nevoile pieței și pe serviciile de consultanță care să ajute clienții să obțină cât mai mult din utilizarea acestui produs, în sprijinul business-ului lor.

citește mai multe
Software HR - calcul salarial
Software HR - managementul performantei

Măsoară performanța și obiectivele cu un software de HR configurabil!

Engagement? Motivație? Go the extra mile? Nu le lăsa sa fie doar niște buzzwords în articolele de specialitate.
Dacă HR-ul e despre oameni, arată-le că îți pasă de ei. Cu un sistem modern de management al performanței, îi pui în centrul atenției, le dai o direcție clară, îi ajuți să progreseze și să aibă o voce proprie legată de dezvoltarea în organizație - toate corelate cu obiectivele de business.

Așază toată organizația pe aceeași direcție, derulează rapid procesul și operează cu diferite tipuri de evaluare și feedback, pentru un tablou complet, cu un software de HR.

E un subiect fierbinte, deci folosește dashboard-ul centralizator din software-ul de HR ca să verifici oricând statusul procesului pe echipe sau la nivel de companie.

citește mai multe

Training management

Lucrezi într-o companie dinamică ce își propune să pună în valoare potențialul anagajaților? Atunci subiectul learning & development este unul de actualitate.

Pe lângă biblioteci de cursuri și entuziasmul angajaților în utilizarea lor mai ai însă nevoie și de un instrument, un software de HR performant și personalizabil, cu care să ții situația și bugetul sub control – cine, ce, unde, când și cum face, cu ce obiective și costuri.

Paleta de activități gestionate acoperă de la programele de integrare și onboarding până la formări foarte specializate, dintre care unele obligatorii din punct de vedere legal și care pot fi critice dacă lipsesc sau sunt expirate.

citește mai multe
Software HR - training management
solutie HR, aplicatie intranet angajati

Comunicare internă rapidă și eficientă cu un software de HR în cloud

Comunicarea fluidă e cel mai bun liant, la orice nivel de colaborare necesar în organizație.

Îmbunătățește-o folosind instrumentele la care ai acces prin interfața din soft-ul HR dedicată angajaților și managerilor.

Inițiază de aici fluxuri de comunicare formală pe diverse procese - lansarea cererii de concediu sau de recrutare sunt la un click distanță.

Dă un boost colaborării prin comunicare non-formală, încurajând oamenii să se cunoască și să discute între locații, echipe sau departamente.

citește mai multe

Self-service angajați și manageri printr-o interfață dedicată lor în soft-ul HRM

Facilitățile de self-service pentru angajați îți pot salva mult timp și nervi. Cu Sincron HR Software, angajații au acces direct și imediat la documente și informații care îi privesc (contracte de muncă, zile de concediu, sesiuni de training) - evitând frustrarea; oamenii de HR se pot concentra pe alte aspecte, mai puțin administrative.

Self-service-ul există în toate modulele software-ului de HR Sincron, extinzând impactul și utilizarea soluției de la departamentul de HR la întreaga organizație. Punctul comun de acces al angajaților și managerilor la aceste funcționalități este o interfață dedicată acestora, separat de colegii de la HR, direct în platforma de resurse umane.

citește mai multe
soft HR - self service angajati
software rapoarte HR

Analize și rapoarte detaliate cu software-ul de HR prin HR Analytics

Efectul extraordinar al digitizării în HR este, în sfârșit, accesul la date centralizate despre tot ce se întâmplă în departamentul tău.
Folosește-ți instinctul ca să anticipezi dacă unui coleg i-ar plăcea o petrecere surpriză, dar bazează-te pe cifre și rapoarte când te pregătești să susții o prezentare pentru echipa de top management. Exploatează bogăția de informații precise pe care o poți obține cu un software de HR în cloud, generând rapoarte din doar câteva click-uri și analizând datele.

Vei reuși astfel să consolidezi poziția HR-ului ca un Business Partner de încredere în organizație.

citește mai multe

Aspecte tehnice

Discutăm despre tehnologie și implementarea unei soluții software HR care poate necesita customizări sau integrări cu alte sisteme existente. Fiecare companie are propriile ei proceduri și standarde de securitate legate de software-urile utilizate. Echipa de validare a unei platforme de HR înainte de achiziție poate include reprezentanți ai mai multor departamente – HR, achiziții, IT etc.

Găsești aici pentru început toate detaliile relevante pentru un om de HR, legate de aceste aspecte tehnice.

citește mai multe
software HR in cloud

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Beneficu Manager Software HR

Manager

HR Manager

Soluția gestionează tot ciclul de evoluție a angajatului în companie, “from hire to retire”, fiind centrul de informație unic pentru datele tuturor candidaților și angajaților din companie, de la cele individuale la cele legate de cerințe legislative.

Sistemul HR Sincron face adaptarea la normele GDPR specifice HR-ului mai clară și mai rapidă, facilitează administrarea de personal pentru grupuri de companii și oferă raportare rapidă, în timp real, pe toate procesele de HR.

Beneficu Angajat Software HR

Angajat

Beneficu Angajat Software HR

Angajat

Manager

La nivel de echipă, departament sau companie, mă ajută să am insight-uri de business și informații complete în timp real despre oamenii pe care îi coordonez.

Utilizarea soluției Sincron de către întreaga organizație contribuie la claritatea structurii organizatorice și a fluxurilor de raportare, la creșterea vitezei de recrutare și a comunicării în cadrul echipelor. Simt că evaluările de performanță se desfășoară mai coerent și se finalizează mai rapid, iar echipa mea pierde mai puțin timp interacționând cu aspectele administrative de HR.

Beneficu HR Manager Software HR

HR Manager

Beneficu HR Manager Software HR

HR Manager

Angajat

Folosind soluțiile Sincron HR Software, colaborarea și comunicarea cu colegii devine mai ușoară – de exemplu cu cei aflați fizic în alte locații sau cu cei pe care inițial nu îi cunosc suficient de bine, salvez timp folosind self-service-ul în HR pentru angajați, am avut o perioadă de Onboarding care m-a ajutat să încep cu dreptul în companie, apreciez transparența evaluărilor de performanță și îmi place să fiu la curent cu toate proiectele organizației.

Beneficu Manager Software HR

Manager