Aplicație de pontaj angajați – pontaj online, software HR în cloud

Aplicația de pontaj angajați – pontaj online integrat în softul Sincron HR în cloud are ca scop să înlocuiască munca manuală din procedurile HR legate de salarizare și contorizare a orelor de program, să reducă timpul alocat acestor procese și să elimine erorile de calcul.

1

Software HR - o aplicație pentru pontajul angajaților cu program de lucru flexibil

Aplicația de resurse umane pentru pontajul angajaților îți oferă o perspectivă amplă asupra timpului de lucru în organizație.

Indiferent dacă programul în companie este fix sau angajații lucrează în schimburi, poți planifica și urmări ușor timpul de lucru al organizației. Programul software de pontaj în cloud îți oferă diferite funcționalități, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile organizației.

Industriile în care angajații sunt implicați direct în procesul de producție se bazează pe eficiența și punctualitatea acestora. La rândul lor, angajații doresc să poată obține oricând o situație clară și reală a orelor de lucru, mai ales atunci când au și ore suplimentare lucrate, ture de noapte sau de weekend.

În acest context, un software de HR care integrează o aplicație de pontaj online, salarizare și alte procese de HR, are un rol foarte important pentru buna funcționare a companiei.

Pontajul automat și monitorizarea corectă și ușoară a orelor lucrate, cu ajutorul aplicației pentru pontajul angajaților oferă informații de business care au impact asupra costurilor cu salarizarea, eficienței operațiunilor, profitabilității pe proiecte și asupra multor alți indicatori de performanță care implică costurile cu angajații.

2

Aplicație de pontaj Android – aplicație de pontaj angajați, compatibilă cu sistemul Android

Aplicația pentru pontajul online al angajaților este o soluție în cloud ușor accesibilă, ce poate fi accesată și de pe telefoane mobile sau tablete cu sistem Android. Pentru folosirea aplicației de pontaj pe Android, nu este nevoie să instalezi diferite aplicații și pachete software pentru a-ți asigura compatibilitatea și accesul.

Îți poți crea și gestiona diferite roluri în cadrul programului software de HR pentru pontajul angajațior, ca să te asiguri că procesele interne sunt respectate. Angajații își pot completa singuri orele de lucru în aplicația de pontaj online sau poți utiliza un operator care să administreze orele de lucru pentru diferite departamente sau echipe. Astfel, oricine poate lucra de la distanță, iar pontajul angajaților se face de oriunde cu aplicatia de pontaj pentru Android.

Definirea de fluxuri de lucru în aplicația de pontaj online electronic pentru angajați este extrem de utilă. Folosește-le pentru a colecta aprobarea pontajului de la manageri, înainte de a le trimite departamentului de resurse umane. Poți proiecta un flux de lucru cu pași de aprobare diferiți.

Implementarea unei aplicații online pentru pontajul angajaților îi ajută pe angajatori să facă o planificare în avans, pe scară largă, a tuturor resurselor de management ale companiei, ținând seamă de toate aspectele administrative, cum ar fi sediu, spațiile de lucru necesare, dar și cu ce frecvență vor veni angajații la posturile de lucru etc.

Descoperă suita completă de core HR formată din soluțiile software pentru Pontaj, Administrare de personal și Salarizare.

3

Pune automatizările la treabă cu programul de pontaj al angajaților

Păstrează în aplicația de pontaj online lunar înregistrări ale fișelor de pontaj, atât pentru angajați, cât și pentru colaboratori. Când ai nevoie, le filtrezi sau le vizualizezi. Definește în programul de pontaj al angajaților fișe de pontaj personalizate pentru diferiți utilizatori. Software-ul de pontaj în cloud îți generează automat fișele de pontaj ale angajaților în funcție de schimburile de lucru pe care le definești în aplicație sau în contractele de muncă.

Importă orele de lucru din aplicația de acces cu cardul a companiei, și definește-ți în mod distinct diferite tipuri de ore de lucru (normale, suplimentare, de noapte, de weekend etc), în funcție de cazul concret din compania ta.

Cu aplicația software de pontaj online (electronic) compatibilă și cu dispozitivele mobile cu Android, responsabilii de resurse umane pot modifica și aproba fișa de pontaj, individual sau colectiv, pentru multipli angajați . Pot schimba, suprascrie, aproba sau respinge fișele de pontaj.

Cu aplicația de resurse umane Sincron HR, care integrează și programul de pontaj al angajaților, managerii de HR pot asambla diverse forme de organizare a forței de muncă (de exemplu, în zona de „Configurare Ture de lucru”). Această configurare permite:

  • Customizarea unuia sau a mai multor programe de lucru, pe specificul fiecărui client în parte.

  • Posibilitatea alocării de programe de lucru diferite pentru angajați.

  • Se pot planifica programe de lucru ale timpului liber între ture.

  • Planificarea orelor în care angajatul trebuie să presteze anumite taskuri.

  • Flexibilitate în configurareaa sistemului de pontaj automat, pentru a reflecta cât mai fidel activitatea angajaților.


4

Soft pontaj angajați - pontajul lunar al angajaților ca input pentru salarii

În programul software de pontaj online, poți să definești diverse seturi de elemente de utilizat pentru completarea fișelor de pontaj ale angajaților tăi și sa le conecteazi la elementele care vor fi folosite la raportarea în fișele de pontaj de salarizare.

Crează și configurează în aplicația de pontaj automat reguli personalizate ca să faci legătura între timpii real lucrați în fiecare lună, împreună cu condițiile specifice de lucru, și fișele de pontaj lunar de salarizare ale angajaților. De exemplu, poți alege în aplicația de pontaj să trimiți orele suplimentare direct pe fișa de salarizare sau nu, în funcție de decizia organizației tale legată de oferirea de ore libere, și în conformitate cu legislația muncii în vigoare.

Importă sau exportă cu software-ul de pontaj în cloud fișele de pontaj electronic din și în fișiere Excel, iar când ai terminat cu centralizarea informațiilor, scoate-ți ce rapoarte dorești - cu toate elementele conținute în fișele de pontaj. Ți le grupezi sau filtrezi după companie, departament, centre de cost, roluri sau persoane, cum ai nevoie.

5

Aplicație de pontaj angajați – beneficiile folosirii Sincron HR Software

Sincron HR este un software de resurse umane complet, ce integrează aplicație pentru pontajul angajaților, salarizare, administrarea personalului, onboarding și alte instrumente de automatizare a proceselor de HR.
Câteva dintre beneficiile pe care le aduce folosirea programului software pentru pontajul angajaților Sincron HR sunt:

  • Calculul salariilor va fi realizat lunar cu precizie, fără posibilitatea unor eventuale erori; datele din aplicația de pontaj online vor fi folosite automat în aplicația de salarizare.

  • Vor fi mai clare costurile cu angajații, ce pot analizatediferențiat, de la tipul orelor lucrate sau absențe până la categoriile de proiecte.

  • Pot fi contorizate orele suplimentare și corelate cu diversele reguli de business, astfel încât să poată fi compensate aceste ore, conform prevederilor legale, în perioada următoare.

  • Departamentul de HR va avea mai multă eficiență în activitatea de zi cu zi, datorită automatizării activităților, precum și a emiterii rapide de documente și rapoarte.

  • Pot fi accesate informații complete și actualizate despre angajații companiei, atunci când este nevoie, pentru luarea unor decizii de business.

Poți opta pentru soluția completă Sincron HR Software, all-in-one, sau pentru achiziționarea separată a unor module pe care le consideri prioritare, în funcție de nevoile tale de business. Între acestea, suita pentru Administrare de Personal, Aplicatie Pontaj și Salarizare are un impact pozitiv major dacă cele trei module sunt folosite complementar.

Alte soluții Sincron

Program salarii – Sincron HR soft de calcul salarii

Salarizarea este una dintre activitățile de bază ale departamentului de HR, astfel că folosirea ...

citește mai multe

Software administrare de personal – soluții HR în cloud

Daca ești de acord cu noi că vremea rafturilor pline de dosare cu hârtiile anagajaților a cam tr...

citește mai multe

Software de training management – aplicație HR în cloud

Procesul de training este o componentă importantă a zonei de human capital management. Cu instrume...

citește mai multe

Gata să afli mai multe detalii?

Cere-ne un demo dacă vrei să descoperi soluția în amănunt.
Vorbește cu un consultant, dacă încă nu ești sigur ce ai nevoie. Sau, pur și simplu, trimite-ne rapid un mesaj.

Cere demo
Software pontaj – manageri si angajati

Manager

HR Manager

Pontajul poate fi o mare bătaie de cap și este o arie de HR importantă, pentru că are impact direct asupra salariilor și e un punct sensibil din punct de vedere al legislației muncii.

Automatizările și integrarea cu alte aplicații și soluții de administrare angajați, cum ar fi cititorul de carduri de acces, ne scutesc de mult timp pierdut, calculând aceleași lucruri, și mai ales de erori. Aplicația de pontaj ușurează munca în mod regulat, îi asigură corectitudinea și oferă multă flexibilitate.

Aplicatie administrare angajati, pontaj

Angajat

Aplicatie administrare angajati, pontaj

Angajat

Manager

Pontajul e unul din acele lucruri pe care, ca manager, trebuie să le faci regulat. Aplicatia de pontaj prin care pot să verific direct și să aprob fișele de pontaj ale echipei mele, chiar dacă nu sunt fizic la birou, îmi salvează timp.

Chiar și atunci când sunt la treabă, e o activitate de rutină care se simplifică prin automatizare, iar colegii de la HR sunt fericiți să primească inputul nostru la timp.

Sincron HR Software - aplicatie pontaj

HR Manager

Sincron HR Software - aplicatie pontaj

HR Manager

Angajat

Mi se pare un pas înainte ca organizația să prelucreze informațiile despre pontaj într-un soft de HR. Diversitatea orelor de program poate fi mare, iar când ții evidența manual într-un Excel sunt multe șanse să mai și greșești, ceea ce înseamnă mai mult timp investit.

În plus, facilitatea de self-service prin care eu îmi pot ține singur evidența orelor lucrate cred că îi ajută și pe colegii de la resurse umane, iar pentru mine e un semn de transparență din partea organizației.

Software pontaj – manageri si angajati

Manager