Ghid pentru alegerea unui software de HR. Sincron HR

11 Octombrie 2018

7 pași esențiali către soluția potrivită companiei tale

Ți-ai petrecut ore bune căutând avantaje și dezavantaje ale fiecărui tip de software HR identificat? Ai căutat explicații pentru diferențele dintre HRIS, HCM, HRMS și alte denumiri specifice, dar încă nu ai găsit acea soluție care să te convingă că merită investiția companiei tale?

Nici o problemă, acum ai ajuns unde trebuie.

Ghidul pe care urmează să îl descarci a fost special creat pentru oamenii de HR.

Și ceilalți, la fel ca tine, vor să ia o decizie informată, să se asigure că aleg cea mai bună alternativă și să scurteze drumul anevoios de la evaluarea soluțiilor din piață până la implementarea software-ului ideal nevoilor companiei.

DESCARCĂ EBOOK-UL

În acest ghid începem prin a-ți prezenta ce tipuri de software HR sunt disponibile pe piață și clarificăm caracteristicile fiecăruia, apoi te ajutăm să descoperi tot ce trebuie să știi despre cei 7 pași esențiali către soluția potrivită companiei tale:

Evaluarea inițială
Identificarea nevoilor companiei
Evaluarea parametrilor proiectului
Evaluarea ofertelor pe baza criteriilor importante pentru compania ta
Selecția comitetului de proiect
Realizarea caietului de sarcini
Demonstrații de produs și evaluarea finală a ofertelor

Alegerea unei soluții software pentru HR poate fi un proces mult mai simplu dacă urmezi pașii pe care îi prezentăm în ghid. Obține gratuit o copie și ești gata să identifici nevoile interne, să analizezi ofertele care crezi că s-ar potrivi companiei tale și să iei cea mai bună decizie.